A-sosNews

Κοινωνία"

Η Μέγκαν ήθελε να δει τον Κάρολο μόνο του αλλά δεν της έκανε τη χάρη! Πήρε τον... Χάρι και γύρισαν στις ΗΠΑ με το πρώτο αεροπλάνο



Αποχώρησαν από το Ηνωμένο Βασίλειο ο Χάρι και η Μέγκαν με την πρώτη πτήση, μία ημέρα μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ και χωρίς να δουν τετ α τετ τον βασιλιά Κάρολο.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο 17 ημέρες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, επιστρέφοντας στην Καλιφόρνια και στα δύο τους παιδιά, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ. «Είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχουν μείνει μακριά τους», ανέφερε πηγή στο «Us Weekly».

Σύμφωνα με τους Times, το ζευγάρι βρισκόταν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ κατά τη διάρκεια της ιδιωτικής τελετής ταφής της σορού της Ελισάβετ και αμέσως μετά, πήραν την πρώτη πτήση από το αεροδρόμιο του Χίθροου για το ταξίδι της επιστροφής στις ΗΠΑ.

Λέγεται ότι η παραμονή του Χάρι και της Μέγκαν στη Βρετανία ήταν η αφορμή να επανενωθούν με πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας και ίσως έτσι να ήρθε το τέλος της οικογενειακής διαμάχης με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ωστόσο σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έφυγαν χωρίς να έχουν καταφέρει να δουν σε τετ α τετ συνάντηση τον βασιλιά Κάρολο.

Η Μέγκαν ήθελε να ξεκαθαρίσει το κλίμα ωστόσο η συνάντηση με τον βασιλιά και δεν έγινε ποτέ

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Νιλ Σον, ο οποίος ασχολείται με θέματα της βασιλικής οικογένειας, μια «πολύ έμπιστη πηγή» του αποκάλυψε την επιθυμία της Μέγκαν να μιλήσει κατ’ ιδίαν με τον νέο βασιλιά.

Ο Σον υποστήριξε πως η πρώην ηθοποιός ήθελε να «ξεκαθαρίσει τα πράγματα», προτού η ίδια και ο σύζυγός της επιστρέψουν στις ΗΠΑ όπου μένουν πλέον μόνιμα.

«Θα ήταν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το κλίμα και να εξηγήσει εν μέρει τη λογική πίσω από αυτά που έκανε τα τελευταία δύο χρόνια με τον Χάρι. Ό,τι κι αν πιστεύει κανείς, η αυτοπεποίθηση της Μέγκαν είναι αξιοθαύμαστη», ανέφερε ο δημοσιογράφος. Ωστόσο, η συνάντηση του ζευγαριού με τον βασιλιά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...