A-sosNews

Κοινωνία"

Κρήτη: Παρατράγουδα σε πτήση με μεθυσμένο επιβάτη! Συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου


Ο Πολωνός επιβάτης προκάλεσε αναστάτωση στην πτήση. Τον κατέβασαν άρον-άρον από το αεροσκάφος

Αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση από το Άμστερνταμ με τελικό προορισμό την Τουρκία, με ένα μεθυσμένο επιβάτη να δημιουργεί προβλήματα και να καταλήγει τελικά στο κρατητήριο.

Στο κρατητήριο κατέληξε ένας Πολωνός, 31 ετών, ο οποίος κατέβηκε άρον άρον από το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε, όταν αυτό προσγειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Αναλυτικότερα, όλα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας, σε πτήση transit από το Άμστερνταμ με προορισμό την Αλικαρνασσό στην Τουρκία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Πολωνός επιβάτης, υπό την επήρεια μέθης, προκάλεσε αναστάτωση στην πτήση με την προκλητική συμπεριφορά του και, παρά τις συστάσεις πιλότου και πληρώματος, συνέχιζε να δημιουργεί προβλήματα, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια του αεροσκάφους και των επιβατών.

Όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στον ενδιάμεσο σταθμό, στο αεροδρόμιο «Ν. Καζατζάκης» στο Ηράκλειο, ο πιλότος ζήτησε την απομάκρυνση του μεθυσμένου επιβάτη, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα του αερολιμένα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι ο 31 ετών επιβάτης, με εντολή της εισαγγελικής αρχής αφέθηκε ελεύθερος και αναχώρησε από το τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...