A-sosNews

Κοινωνία"

Ενδοοικογενειακή βία στη Λάρισα: Συνελήφθη και ο πατέρας των κοριτσιών που «κλείδωσε» η μητέρα τους στο πλυσταριό


Νέα εξέλιξη στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που συγκλονίζει τη Λάρισα. Λίγα 24ωρα μετά τη δίκη της μητέρας τους, επειδή τις κλείδωσε στο… πλυσταριό, η αστυνομία πέρασε χειροπέδες και στον πατέρα.

Το νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στο σπίτι της οικογένειας στη Λάρισα συνέβη όταν τα δύο μεγαλύτερα κορίτσια έψαχναν έναν προσωπικό τους φάκελο. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή του πατέρα που άρχισε να βρίζει τις κόρες του και στη συνέχεια χειροδίκησε στην 24χρονη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet, στη συνέχεια διέφυγε από το σπίτι για να αποφύγει τη σύλληψη, ωστόσο, λίγη ώρα συνελήφθη από τους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν από τα κορίτσια.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 22 Σεπτεμβρίου κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου η μητέρα για την παράνομη κατακράτηση των κοριτσιών στο πλυσταριό, όπου αποκαλύφθηκε η σωματική και λεκτική βία από τους γονείς τους από νηπιακή ηλικία…


Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...