A-sosNews

Κοινωνία"

Σιλβέστερ Σταλόνε και Τζένιφερ Φλάβιν ακύρωσαν το διαζύγιο! Αποφάσισαν να «λύσουν» φιλικά τον γάμο τους



Ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η σύζυγός της Τζένιφερ Φλάβιν τα ξαναβρήκαν έναν μήνα μετά την αίτηση διαζυγίου. Ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η εν διαστάσει σύζυγός τους Τζένιφερ Φλάβιν ακύρωσαν το διαζύγιό τους και συμφιλιώθηκαν.

Ο σταρ του κινηματογράφου και η επί 25 χρόνια σύζυγός του «αποφάσισαν να συναντηθούν στο σπίτι, όπου μίλησαν και μπόρεσαν να λύσουν τις διαφορές τους. Είναι και οι δύο εξαιρετικά χαρούμενοι», είπε ο εκπρόσωπός του στο Page Six.

Η συμφιλίωσή τους έρχεται ένα μήνα αφότου η Τζένιφερ Φλάβιν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Μέρες πριν από τη συμφιλίωση τους, μια δικαστική κατάθεση που αποκαλύφθηκε αποκάλυψε ότι συμφώνησαν «ότι είναι προς το συμφέρον του καθένας από αυτούς χωριστά, και το πιο σημαντικό συλλογικά ως οικογένεια, να επιλύσουν όλα τα ζητήματα που συνδέονται με τη λύση του γάμου τους με αξιοπρεπή, φιλικό και ιδιωτικό τρόπο εξωδικαστικά». Οι fans υπέθεσαν ότι συμφιλιώθηκαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα αφού ο Σταλόνε μοιράστηκε δύο φωτογραφίες στα social media που δείχνουν τον ίδιο και την Τζένιφερ να κρατιούνται χέρι-χέρι.

«Υπέροχα…» έγραψε ο Σταλόνε ως λεζάντα της ανάρτησης. Οι σταρ είναι γονείς τριών παιδιών και παντρεύτηκαν τον Μάιο του 1997

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...