A-sosNews

Κοινωνία"

«Είδα τον Τζον Τραβόλτα να φιλάει στο στόμα τον μασέρ του», λέει πρώην σαϊεντολόγος


Ο Μάικ Ρίντερ, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της εκκλησίας στο νέο του βιβλίο κάνει εκτενή αναφορά στη σεξουαλική ζωή του ηθοποιού


Ο Τζον Τραβόλτα φίλησε έναν μασέρ μπροστά σε ένα υψηλόβαθμο στέλεχος των σαϊεντολόγων σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο.

Ο Μάικ Ρίντερ, ο οποίος βρισκόταν στην κορυφή της ιεραρχίας όταν εγκατέλειψε την οργάνωση το 2007, γράφει στο βιβλίο του με τίτλο: «A Billion Years: My Escape from a Life in the Highest Ranks of Scientology» πως έγινε μάρτυρας ενός «ακατάλληλου» φιλιού.

Στον Ρίντερ είχε ανατεθεί να βοηθήσει τον παντρεμένο πρωταγωνιστή του «Pulp Fiction», που σήμερα είναι 68 ετών, με «κάποια θέματα δημοσίων σχέσεων».

Θυμήθηκε ότι συνομίλησε με τον σταρ του «Grease» και του «Pulp Fiction» σε μια σουίτα ξενοδοχείου.

Το φιλί στο στόμα

Ενώ μιλούσαν, ο μασέρ του Τραβόλτα, ντυμένος με μπουρνούζι, μπήκε στο δωμάτιο και φίλησε τον ηθοποιό στο στόμα.

«“Θα έρθω σύντομα”, είπε ο Τζον καθώς ο μασέρ κατευθυνόταν προς την κρεβατοκάμαρα"», γράφει ο Ρίντερ. «Αυτό που είδα ήταν αρκετά σοκαριστικό. Ακριβώς μπροστά σε έναν ανώτερο αξιωματούχο των σαϊντελόγων. Απλά δεν είχε γίνει. Υποθέτω ότι ήταν ενδεικτικό της εμπιστοσύνης που μου έδειχνε». Εκπρόσωπος του Τραβόλτα αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς.


Ο Ρίντερ ισχυρίζεται ότι τον έφερε η εκκλησία για να βοηθήσει τον Τραβόλτα να διαχειριστεί τα όποια θέματα είχε στην ερωτική του ζωή.

«Από τις αρχές της δεκαετίας του '90, ο Τραβόλτα έγινε πρωτοσέλιδο για ιστορίες που αφορούσα τον ίδιο να έχει άνδρες εραστές, συμπεριλαμβανομένου ενός από τους πρώην πιλότους του καθώς και ενός πορνοστάρ», γράφει ο Ρίντερ.

Σύμφωνα με το βιβλίο, το «National Enquirer» είχε επικοινωνήσει με την ομάδα του Τραβόλτα.

«Αντιλαμβανόμενοι την πιθανή ζημιά στις δημόσιες σχέσεις που θα είχε μια ιστορία με γκέι και σεξ απειλήσαμε τα μέσα ενημέρωσης με αγωγές», γράφει ο Ρίντερ.

Στο μικροσκόπιο η σεξουαλική ζωή του Τραβόλτα

Ο συγγραφέας του βιβλίου γράφει επίσης ότι «η εκκλησία των σαϊεντολόγων δεν είναι ομοφοβική, ωστόσο η απειλή ιστορίας που θα έβγαινε στο φως και θα έλεγε ότι ένας σαϊεντολόγος είναι ομοφυλόφιλος θα προκαλούσε πανικό στο εσωτερικό της. Και αυτό γιατί για έναν μέλος της, το να μην «θεραπεύεται» από την ομοφυλοφιλία θα έδειχνε, ότι η τεχνολογία απλά δεν λειτουργεί».

Ο Ρίντερ αναφέρει επίσης: «Έχει γίνει πολύς λόγος για τη σεξουαλικότητα του Τζον και όποια κι αν είναι η πραγματικότητα του σεξουαλικού του προσανατολισμού, πιστεύω ακράδαντα ότι θα ήταν πιο ανοιχτός γι' αυτό, αν δεν υπήρχε το στίγμα που νιώθει λόγω της ισχυρής του πίστης στη σαϊεντολογία».

Μανιώδης ψεύτης 

Εκπρόσωπος της εκκλησίας των σαϊεντολόγων δήλωσε στο «Page Six»: «Ο Μάικ Ρίντερ είναι ένας μανιώδης ψεύτης που επιδιώκει να κερδίζει από την ανεντιμότητά του... Υποστηρίζει τον εαυτό του ενορχηστρώνοντας την παρενόχληση της Εκκλησίας του και του ηγέτη της μέσω ψευδών αστυνομικών αναφορών, εμπρηστικής προπαγάνδας και απατηλών ιστοριών στα μέσα ενημέρωσης».

Η σύζυγος του Τραβόλτα, Κέλι Πρέστον, πέθανε το 2020 από καρκίνο του μαστού. Ήταν 57 ετών. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τον γιο τους Τζετ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 16 ετών το 2009, την κόρη τους Έλα, 22 ετών, και τον γιο τους Μπέντζαμιν, 11 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...