A-sosNews

Κοινωνία"

Έρχονται οι βροχές ενώ πέφτει και άλλο η θερμοκρασία! Το πρώτο πασπάλισμα χιονιού στα βουνά!



Με την πτώση της θερμοκρασίας να έχει ήδη γίνει αισθητή και να γίνεται ακόμη πιο αισθητή τις επόμενες ώρες, έρχονται και οι βροχές, όπως ανέφερε στην πρόγνωση καιρού και ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ3 Σάκης Αρναούτογλου, δίνοντας νέα στοιχεία για τη ψυχρή κατεβασιά που έρχεται στην Ελλάδα.

Εκτός –λοιπόν- από την περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας τα επόμενα 24ωρα, ο Σάκης Αρναούτογλου έδειξε και χάρτες με τις περιοχές που θα δουν βροχές.

Μέσα σε αυτές βρίσκεται και η Αττική, καθώς από σήμερα το μεσημέρι της Τετάρτης τα σύννεφα θα πυκνώσουν και αναμένονται βροχές σε όλο τον νομό (και στην Αθήνα), ενώ τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα στα βορειοδυτικά.

Μάλιστα, ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε πως οι κορυφές των βουνών της βόρειας αλλά και της κεντρικής Ελλάδας, με υψόμετρο πάνω από 1.900 – 2.000 μέτρα θα δουν ένα πασπάλισμα χιονιού κάτι που είναι φυσιολογικό για την εποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...