A-sosNews

Κοινωνία"

Τρεις λουόμενοι πνίγηκαν χθες σε Πήλιο, Ερέτρια και Ρόδο!


Προανάκριση διενεργούν τα κατά τόπους Λιμεναρχεία, ενώ έχει παραγγελθεί και η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής

Τρεις ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους χθες σε παραλίες του Πηλίου, της Ερέτριας και της Ρόδου. Συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Βόλου, από ιδιώτη, για περιστατικό 87χρονης αλλοδαπής, η οποία μετέβη για λήψη θαλάσσιου λουτρού, στην θαλάσσια περιοχή Νταμούχαρης Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου νότιου Πηλίου Ν. Μαγνησίας και έκτοτε αγνοείται.

Άμεσα, στο σημείο μετέβησαν δυο ιδιωτικά σκάφη, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.), κλιμάκιο Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς. Η σορός της 87χρονης εντοπίστηκε στον όρμο Ροδιά από όπου ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Αγίου Ιωάννη Πηλίου, από το Θαλάσσιο Μέσο Αναψυχής “ΩΚΕΑΝΙΣ” Τ.Β. 1269, με επιβαίνοντες στελέχη της Ε.Ο.Δ., όπου και αναγνωρίστηκε από οικείο της πρόσωπο. Στη συνέχεια, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς.

Από το Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε χθες το μεσημέρι από την θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΛΟΘΙΑΡΙΚΑ» ν. Ρόδου και ένας 77χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, χθες το πρωί από την θαλάσσια περιοχή παραλίας “ΤΡΕΛΗ ΡΟΔΙΑ” Ερέτριας και μια 79χρονη ημεδαπή, η οποία διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ερέτριας του Λιμεναρχείου Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...