A-sosNews

Κοινωνία"

ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ: Τι σημαίνει αν δείτε στον ύπνο σας ΑΓΩΝΕΣ

Ο αγώνας είναι μια πανάρχαια έννοια, συνυφασμένη με τη φύση του ίδιου του ανθρώπου να αγωνίζεται για να πετύχει κάτι. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους αγώνες στα όνειρα.

Γενικά, ο αγώνας στον ύπνο θεωρείται πως είναι σημάδι ετοιμότητας, προετοιμασίας, δουλειάς, τόλμης, αλλά και ίσως αισιοδοξίας και επιτυχίας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μάλιστα, ένας νικηφόρος αγώνας υποδηλώνει ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας και θα κατακτήσουμε αυτά που θέλουμε.

Γενικά, αν ονειρευτείτε ότι αγωνίζεστε για οτιδήποτε (είτε είναι αντικείμενο είτε πρόσωπο), αυτό είναι προμήνυμα για πραγματικό αγώνα με δυσκολίες και πρόσκαιρα εμπόδια που θα κληθείτε να υπερβείτε.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι παίρνετε μέρος σε έναν αγώνα, σε κάποιο άθλημα με τρέξιμο ή με ποδήλατο, αυτό συνήθως ερμηνεύεται ως οιωνός για την προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλλετε για να αποκτήσετε αυτά που επιθυμείτε.

Αν δείτε κι άλλους να λαμβάνουν μέρος στον ίδιο αγώνα, σημαίνει ότι έχετε ή νιώθετε ανταγωνισμό από κάποιους και νιώθετε ότι θέλουν να σας πάρουν ό,τι σας ανήκει.

Κατά τον ονειροκρίτη, το όνειρο όπου αγωνίζεστε εσείς οι ίδιοι σε έναν αγώνα, μπορεί επίσης να ερμηνευθεί και συναισθηματικά. Έτσι, για μια νέα γυναίκα που θα δει ότι τρέχει σε αγώνα, το όνειρο μπορεί να σημαίνει και τρίτο πρόσωπο στη σχέση της.

Αν όμως δείτε στο όνειρό σας ότι κερδίζετε τον αγώνα στον οποίο μετέχετε, αυτό σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα ξεπεράσετε τους αντιπάλους σας και θα πετύχετε τους στόχους σας. Για τους επιχειρηματίες, αυτό το όνειρο μπορεί να είναι οιωνός για ευόδωση κάποιων επιχειρηματικών κινήσεων.

Για μια ανύπαντρη γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι κερδίζει σε αγώνα, ίσως το όνειρο να είναι προμήνυμα για πρόταση γάμου από τον σύντροφό της.

Για έναν άντρα που θα δει ότι κερδίζει σε αγώνα με αυτοκίνητα, μπορεί να σημαίνει ότι ζει τη ζωή του στα άκρα και δε φοβάται τους κινδύνους. Χρειάζεται σύνεση και προσοχή όμως για να αποφύγετε τα τρακαρίσματα...

Από την άλλη πλευρά, αν δείτε ότι χάνετε έναν αγώνα, αυτό είναι οιωνός για προβλήματα που μάλλον δε θα μπορέσετε να ξεπεράσετε σύντομα. Η ήττα σε έναν αγώνα μπορεί να δείχνει επίσης και φόβο για κάποια δοκιμασία ή εξετάσεις στην οποία έχετε μπει. Σε κάθε περίπτωση, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Ακόμα κι αν χάσετε πράγματι σε έναν αγώνα ή δεν πάρετε αυτό που θέλετε, να θυμάστε πως η ζωή συνεχίζεται.

Αν ονειρευτείτε άλλους να κάνουν κάποιον αγώνα, στον οποίο δε συμμετέχετε εσείς, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι προτιμάτε να είστε θεατές παρά να αγωνίζεστε σκληρά για να πάρετε αυτό που θέλετε. Εναλλακτικά, το όνειρο όπου είστε θεατές σε έναν αγώνα μπορεί να σημαίνει ότι θα πάρετε κάποια πρόταση την οποία όμως δε θα δεχτείτε.

Αν δείτε ωραία άλογα ή σκυλιά να τρέχουν σε αγώνα, αυτό μπορεί να είναι οιωνός ότι θα ρισκάρετε για να πετύχετε τους στόχους σας.

Αν δείτε έναν σκληρό αγώνα με μηχανές ή με αυτοκίνητα μέσα σε λάσπες, κατά τον ονειροκρίτη θεωρείται προμήνυμα για σκληρές δοκιμασίες στις οποίες θα υποβληθείτε.

Αν δείτε αγώνα κάποιου ομαδικού αθλήματος, π.χ. αγώνα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ, αυτό μάλλον είναι οιωνός ότι ο μόνος τρόπος για να πετύχετε αυτά που θέλετε, είναι η ομαδική προσπάθεια. Με άλλα λόγια, μην ντραπείτε να ζητήσετε βοήθεια για να υπερβείτε τις δυσκολίες που σας έρχονται.

Αν δεις Ολυμπιακούς Αγώνες, και γενικότερα αγώνες με μορφή γιορτής ή φιέστας, αυτό θεωρείται καλό προμήνυμα. Η προσπάθειά και η σκληρή δουλειά σας θα ανταμειφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...