A-sosNews

Κοινωνία"

Απίστευτο! Πήγε να γκρεμίσει το κοτέτσι στην αυλή και τον καταπλάκωσε η στέγη!


Τραγωδία στην Ημαθία, με 69χρονο άντρα! Η στέγη από το κοτέτσι υποχώρησε και τον άφησε στον τόπο!

Το δυστύχημα συγκλονίζει την Ημαθία, με έναν 69χρονο άντρα να χάνει αναπάντεχα τη ζωή, μέσα στην αυλή του σπιτιού του. Λίγους μήνες νωρίτερα, το θύμα θρηνούσε την απώλεια του πατέρα του. Χθες μια κίνηση που αποδείχθηκε λάθος, έμελλε να κόψει το νήμα και της δικής του ζωής. Με τη στέγη από το κοτέτσι που είχε στην αυλή του σπιτιού του, να υποχωρεί και να τον καταπλακώνει.

Πιο αναλυτικά, ακαριαίο θάνατο βρήκε 69χρονος στη Βεργίνα Ημαθίας, όταν υποχώρησε η οροφή, κατά την εκτέλεση εργασιών στην αποθήκη της αυλής του, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.

Τον άτυχο άνδρα φαίνεται να εντόπισε η σύζυγός του, το βράδυ της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου, ειδοποιώντας άμεσα τις Αρχές. Ανδρες της Πυροσβεστικής τον ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Νοσοκομείο της Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας επιχείρησε να κατεδαφίσει το κτίσμα που χρησιμοποιούνταν σαν κοτέτσι, όταν ο πλαϊνός πάσσαλος που στήριζε την κατασκευή έσπασε, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει η πλάκα, να τον χτυπήσει στο κεφάλι και να σκοτωθεί ακαριαία.

Σύμφωνα με το veriotis.gr, ο άτυχος 69χρονος είχε χάσει και τον πατέρα του πριν από 2 μήνες. Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...