A-sosNews

Κοινωνία"

Σοκάρει το τροχαίο με ποδηλάτη στην Θεσσαλονίκη! (βίντεο)


 Σοβαρά τραυματισμένος ο αναβάτης, έπεσε πάνω στο παρμπρίζ και το έσπασε μετά την σύγκρουση!

Τροχαίο με παράσυρση ποδηλάτη στη Θεσσαλονίκη – Σοβαρά τραυματισμένος ο αναβάτης

Ανατριχιαστικό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη όταν ΙΧ αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά έναν ποδηλάτη. Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αστυνομικοί της Τροχαίας πήραν κατάθεση από τον οδηγό του ΙΧ, ο οποίος ενεπλάκη στο σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη αργά το μεσημέρι της Πέμπτης (22.09.2022).

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στη συμβολή των οδών Δενδροποτάμου με 28ης Οκτωβρίου στους Αμπελόκηπους, ο οδηγός παρέσυρε τον 40χρονο ποδηλάτη, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το παρμπρίζ του αυτοκινήτου έσπασε όταν ο ποδηλάτης βρέθηκε πάνω σε αυτό προτού βρεθεί πεσμένος στην άσφαλτο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και μονάδα του ΕΚΑΒ. Μετέφεραν τον βαριά τραυματία ποδηλάτη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου που εφημερεύει, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται κρίσιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...