A-sosNews

Κοινωνία"

ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ: Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου ΤΑΥΡΟ

 


Ο ταύρος σύμφωνα με τον ονειροκρίτη είναι σύμβολο του έρωτα. Ο ταύρος με τον οποίο παλεύεις, συμβολίζει τον εχθρό σου, τον αντίπαλο σου, μια αντίζηλο ή τον ίδιο σου τον εαυτό και το εγωισμό σου...

Αν ονειρευτείς ότι νίκησες τον ταύρο, σημαίνει ότι θα υπερισχύσεις, θα καταφέρεις να λύσεις τα προβλήματα και να κοντρολάρεις τον εαυτό σου ώστε ο έρωτας να καρποφορήσει: θα κάνεις πλούσιο γάμο, θα αποκτήσεις όμορφα μωρά και ο άντρας ή η γυναίκα σου θα βγάζει αρκετά λεφτά.

Αν όμως δεις όνειρο ότι παλεύεις με ταύρο και τελικά χάνεις, κατά τον ονειροκρίτη έρχονται άσχημες μέρες με αρρώστιες και φτώχεια για σένα και τις ερωτικές σχέσεις σου. Πρόσεξε τον άντρα σου αν είσαι παντρεμένη και φρόντισε τα παιδιά σου.

Αν είσαι ανύπαντρος ή ανύπαντρη και δεις στο όνειρο σου να σε κυνηγάει ταύρος, δεν προβλέπεται σύντομα γάμος. Αντίθετα θα δυσκολευτείς στις σχέσεις σου και πιθανώς να τις διαλύσεις λόγω απιστίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...