A-sosNews

Κοινωνία"

Eurobasket 2022: Οι Γερμανοί δεν ήταν και δεν θα γίνουν ποτέ φίλοι μας! Απίστευτο μίσος και εμπάθεια στον αγώνα με την Εθνική (107-96)


Εμετικός ο έγχρωμος Γερμανός Σρέντερ, κορόιδευε για όλο το παιχνίδι τους Ελληνες παίκτες και αποβλήθηκε λίγο πριν το τέλος

Το ταξίδι της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ στο Eurobasket 2022 ολοκληρώθηκε στα προημιτελικά. Η γαλανόλευκη ηττήθηκε από τη Γερμανία με 107-96 και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση, δίχως να καταφέρει να διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο. Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από το σκληρό και σε πολλές περιπτώσεις αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων, τον εμετικό έγχρωμο Σρέντερ που κορόιδευε σε όλη την διάρκεια του αγώνα τους διεθνείς (αποβλήθηκε στο τέλος από τους διαιτητές) που αποσυντόνισε την Εθνική μας και την οδήγησε σε τραγική εμφάνιση στο τρίτο δεκάλεπτο με σκορ 20-1!


Ο Αντετοκούνμπο, ο Λαρεντζάκης και ο Ντόρσει, κορυφαίοι της ομάδας που επηρεάστηκε από τα Γερμανικά όργια, την απίστευτη ευστοχία τους στα τρίποντα(17 συνολικά). Ο αγώνας θα μείνει στη μνήμη μας με το απίστευτο τρίποντο του Σλούκα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (πίσω από τη σέντρα) που έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας 61-57. Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο... Σρέντερ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...