A-sosNews

Κοινωνία"

Οι αμοιβές του GNTM ξεπερνούν κατά πολύ αυτές του Survivor: Τα ποσά της Καγιά και της Χατζηπαντελή!



Δυναμικά έχει ξεκινήσει και φέτος το GNTM με τις δύο γυναίκες της κριτικής επιτροπής να τραβάνε πάνω τους τα βλέμματα. Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει κλέψει την παράσταση με τις ατάκες και την δυναμική της προσωπικότητα, αλλά και τις παραστάσεις που έχει ως μοντέλο.

Όπως έχει γίνει γνωστό θα λάβει μέρος σε έναν συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων, καθώς θα πρέπει να επιστρέψει το εξωτερικό για να συνεχίσει τις δουλειές της. Ήδη όπως έχει γίνει γνωστό, η Χατζηπαντελή είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα με τις ετήσιες απολαβές της φτάνουν το 1,5 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, το μεγάλο όνομα του φετινού GNTM δεν είναι άλλο από τη Βίκυ Καγιά. Αυτό φαίνεται και από τα χρήματα που παίρνει, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα η συμφωνία που έχει κάνει είναι για απολαβές 8.000 ευρώ τον μήνα.

Παρόλα αυτά, η Σοφία Χατζηπαντελή κατάφερε να κλείσει καλύτερο deal, καθώς λαμβάνει μηνιαίως 8.500 ευρώ. Ωστόσο, πολύ σύντομα θα αποτελεί παρελθόν από τον διαγωνισμό μοντέλων, καθώς ο ρόλος της είναι guest.

Όπως και να έχει πρόκειται για πολύ μεγάλα ποσά, τα οποία ξεπερνούν κατά πολύ τις μηνιαίες απολαβές των διάσημων παικτών του Survivor. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα περυσινά δημοσιεύματα, μόνο ο Άρης Σοϊλέδης είχε καταφέρει να κλείσει deal ανάλογου ύψους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...