A-sosNews

Κοινωνία"

«Love Island»: Στην Τενερίφη τα γυρίσματα των επεισοδίων! Με συνοδεία της παραγωγής θα πηγαίνουν ένας-ένας οι παίκτες στο νησί!


Οι αυστηροί κανόνες ανάμεσα στους παίκτες! Τέλος του μήνα το πρώτο επεισόδιο 


Κανονικά θα βγει στον αέρα το «Love Island» παρά τα ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για προβλήματα που αντιμετωπίζει η παραγωγή. Το «Love Island», το νέο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ που θα γυριστεί στα Κανάρια Νησιά, αναμένεται να βγει στον αέρα σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό του, παρά τα ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για προσωρινή αναβολή, λόγω του ότι η παραγωγή δεν είχε βρει τους κατάλληλους παίκτες.

Σύμφωνα με το Newsbomb.gr, το format των ITV Studios & Motion το οποίο έχει προβληθεί σε 23 χώρες, αναμένεται στις τηλεοπτικές μας οθόνες στο τέλος Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται Δευτέρα με Παρασκευή. Το μόνο που μένει είναι να «κλείσει» η ώρα προβολής του, με τη πιθανότερη ώρα να είναι στις 23:00.

Love Island: Οι αυστηροί κανόνες και οι... εκπλήξεις

Οι αιτήσεις από τους παίκτες ήταν χιλιάδες και δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα όπως ανέφεραν δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, επειδή το «Love Island» είναι ένα ριάλιτι που έχει προβληθεί σε πολλές χώρες στο εξωτερικό, υπήρξαν και αιτήσεις από ξένους παίκτες και δεν αποκλείεται να δούμε έναν ή δύο μέσα στη βίλα.

Η παραγωγή από την πλευρά της έχει θέσει αυστηρά μέτρα και έχει φροντίσει κανείς παίκτης να μην βρεθεί και να μην γνωρίζει κανέναν άλλον, ώστε αυτό να συμβεί μόνο στην Τενερίφη.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο κάθε παίκτης θα αποχωρήσει μόνος του και με συνοδεία της παραγωγής, με τα εισιτήρια να έχουν βγει ήδη. Οπότε όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει το ριάλιτι του έρωτα που λάβει μέρος σε ένα τεράστιο οίκημα με δύο πισίνες και τις επόμενες ημέρες αναμένουμε να μάθουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...