A-sosNews

Κοινωνία"

Love Island: Αυτή είναι η βίλα του παιχνιδιού στη μαγευτική Τενερίφη(φωτό)



Ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες της για να υποδεχτεί αρχικά τους δέκα διαγωνιζόμενους, πέντε άντρες και πέντε γυναίκες, που ελπίζουν πως μέσα σε αυτή τη μεγάλη και εντυπωσιακή βίλα θα βρουν τον έρωτα, αλλά και θα κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο του ριάλιτι.

Την ερχόμενη Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, στις 11 το βράδυ, ο ΣΚΑΪ θα ξεκινήσει την προβολή του Love Island και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται ήδη στην Τενερίφη όπως και οι περισσότεροι από τους Islanders.  Η εντυπωσιακή βίλα των 1200 τ.μ. διαθέτει δύο ορόφους και δύο μεγάλους κήπους με θέα στον Ατλαντικό ωκεανό, που σου κόβει την ανάσα! Τα δωμάτια και ο περιβάλλοντας χώρος έχουν διαμορφωθεί για να υποδεχτούν τους Islanders σε ένα μαγικό ταξίδι με προορισμό τον έρωτα.


Η μοντέρνας αρχιτεκτονικής πολυτελέστατη βίλα έχει αποκτήσει μία pop αισθητική με χρώματα neon. Η open air διάταξη  δένει αρμονικά την εξωτική  βλάστησης των εξωτερικών χώρων με τους εσωτερικούς. Τα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια αλλά και η prive σουίτα δημιουργούν μία cozy ατμόσφαιρα.

Στον κήπο η πισίνα με τις ξαπλώστρες προσκαλεί τους islanders σε ατέλειωτα παιχνίδια με το νερό και τον ήλιο.»

Από την ερχόμενη βδομάδα λοιπόν το Love Island θα είναι στη συχνότητα του ΣΚΑΪ με σκοπό να το… ερωτευθεί μερίδα του τηλεοπτικού κοινού…!

ΠΗΓΗ:newsit


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...