A-sosNews

Κοινωνία"

Πρίγκιπας Παύλος: «Η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν πολύ φιλόξενη, ήταν η νοικοκυρά του παλατιού! Ο Βασιλιάς Κάρολος είναι φιλέλληνας και έχει βρει ένα άγγιγμα στην Ορθόδοξη Εκκλησία (VIDEO)


Ο γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, πρίγκιπας Παύλος μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις αναμνήσεις του από τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον βασιλιά Κάρολο

Δέκα μέρες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο Παύλος περιγράφει το πραγματικό της προφίλ, έτσι όπως την έζησε, σε μια σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη στη Μαρία Σαράφογλου.

«Η βασίλισσα ως θεία μας και ξαδέρφη του πατέρα μας, ήταν πάντα πολύ φιλόξενη. Όταν φύγαμε από την Ελλάδα ήταν πάρα πολύ καλή με τους γονείς μου, είχαμε μείνει στην Αγγλία για πολλά χρόνια, οπότε εκεί οι γονείς μου τους βλέπανε πιο πολύ», ανέφερε ο Παύλος για την βασίλισσα Ελισάβετ.

Παύλος: «Θα θυμάμαι το χαμόγελό της»

Όσο για την τελευταία φορά που τη συνάντησε, ο Παύλος θα θυμάται: «Την είδα τελευταία φορά με τον πρίγκιπα Φίλιππο, θα θυμάμαι το χαμόγελό της. Από μικρή είχε πει πως ήθελε να αφοσιωθεί στη βασιλεία της, κάτι το οποίο έκανε και σε εμάς -ως κοινούς ανθρώπους, θα το πω έτσι μας έκανε την ίδια αίσθηση- να δουλέψει ο καθένας με τον εαυτό του, να κάνει το καλύτερο που μπορεί να κάνει», συμπλήρωσε ο Παύλος.

Όσο για την καθημερινότητα της βασίλισσας Ελισάβετ ο Παύλος αποκάλυψε: «Δεν το καταλαβαίνει κανείς αν δεν την δει πως ήταν μέσα στο σπίτι της, ήταν η νοικοκυρά του σπιτιού μπορεί να ήταν παλάτι, αλλά το είχε ως σπίτι της, σέρβιρε κι αυτή τον καφέ της, το τσάι, μόνη της, τα έκανε όλα αυτά μόνη της, όταν μπορούσε», είπε ο Παύλος στον ANT1.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...