A-sosNews

Κοινωνία"

Θεσσαλονίκη: Δοκιμαστική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου -Δείτε εντυπωσιακές εικόνες




Λίγο μετά τις 09:00 το πρωί ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη η δοκιμαστική παρέλαση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Οι τελικοί σχεδιασμοί περιλαμβάνουν την εμφάνιση νέων συστημάτων όπως είναι τα Tεθωρακισμένα Οχήματα Mάχης (ΤΟΜΑ) Marder 1A3, τα πρώτα της σειράς που παραλαμβάνει η Ελλάδα αυτές τις ημέρες, αλλά και την συμμετοχή στις εναέριες διελεύσεις των γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών 4++ Γενιάς Rafale EG και Rafale DG με τα χρώματα της ΠΑ της χώρας, στην πρώτη τους παρουσία στον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Yπενθυμίζεται ότι στις 20 Οκτωβρίου για μία ώρα περίπου και μέσα από τέσσερις διαδοχικές διελεύσεις, μαχητικά της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, μαζί με ελικόπτερα των Ενόπλων Δυνάμεων, διέσχισαν τον γαλάζιο ουρανό της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο δοκιμαστικής πτήσης για τον εορτασμό της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...