A-sosNews

Κοινωνία"

5 καθαρίστριες τα είδαν όλα στην Μύκονο! Εφαγαν γλυκά, με παραισθησιογόνα, που άφησαν τουρίστες στα δωμάτια, και κατέληξαν στο νοσοκομείο!


Τουλάχιστον πέντε περιστατικά έχουν καταγράφει στις ιδιωτικές κλινικές και στο Κέντρο Υγείας της Μυκόνου, το τελευταίο διάστημα, με θύματα οικιακές βοηθούς που δοκίμασαν σοκολάτες ή άλλα γλυκά με παραισθησιογόνες ουσίες που άφηναν πίσω τους πελάτες από ενοικιαζόμενες βίλες.

Οι οικιακές βοηθοί χωρίς να γνωρίζουν τι περιείχαν τα γλυκίσματα, τα δοκίμαζαν, με αποτέλεσμα να υφίστανται παραισθήσεις!

Οι σοκολάτες που υπήρχαν ξεχασμένες στα ψυγεία ή σε άλλα σημεία των πολυτελών επαύλεων περιείχαν ψιλοκυβίνη. Οι επιδράσεις της ψιλοκυβίνης είναι γενικά παρόμοιες με εκείνες του LSD.

Οι πιθανές επιδράσεις της ψιλοκυβίνης περιλαμβάνουν ευφορία, γαλήνη, πνευματική αφύπνιση, γρήγορα μεταβαλλόμενα συναισθήματα, αποπραγματοποίηση, ή το αίσθημα ότι το περιβάλλον δεν είναι πραγματικό, οπτική αλλοίωση και παραμόρφωση, όπως φωτοστέφανα και έντονα χρώματα, μειωμένη συγκέντρωση και ασυνήθιστες σωματικές αισθήσεις ή ψευδαισθήσεις.

ΠΗΓΗ: Protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...