A-sosNews

Κοινωνία"

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και ισχυροί άνεμοι την Κυριακή



Υψηλές θα παραμείνουν οι θερμοκρασίες και την Κυριακή, παρά την μικρή πτώση που θα παρατηρηθεί, ενώ από το βράδυ του Σαββάτου (1.10.2022) αναμένονται βροχές σε μεγάλο μέρος της χώρας, κυρίως στα δυτικά. 

Στα δυτικά τα κεντρικά και τα βόρεια ο καιρός θα δώσει τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που γρήγορα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού της ΕΜΥ, ενώ μικρή πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία. Τα φαινόμενα τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ήπειρο πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Στις υπόλοιπες περιοχές θα παρουσιαστούν λίγες παροδικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στα δυτικά βορειοδυτικοί 6 με 7 και στο Ιόνιο πιθανώς πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Στα βόρεια θα φτάσει τους 26 με 29 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 29 με 30 βαθμούς και στην Κρήτη τοπικά τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Η πρόγνωση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες παροδικές νεφώσεις και βαθμιαία γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα βόρειοι 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορα σχεδόν αίθριος.

Άνεμοι: Βορειοδυτικούς 5 με 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...