A-sosNews

Κοινωνία"

Λαβράκι στα χέρια της Αστυνομίας! Τα πλουσιόπαιδα, των "καλών" οικογενειών, ήταν τοκογλύφοι και εκβιαστές!


Απήγαγαν νεαρό που δεν μπορούσε να τους ξεπληρώσει! Τους πέρασαν χειροπέδες!

Μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση διερευνούν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη. Πίσω από την απαγωγή του νεαρού, κρύβονταν οι τοκογλύφοι που του είχαν δανείσει χρήματα…

Οι τοκογλύφοι έφτασαν στην απαγωγή και η ταυτοποίησή τους, έχει προκαλέσει αναστάτωση στη Θεσσαλονίκη, καθώς όλοι είναι γόνοι εύπορων οικογενειών. Οι 4 που κατηγορούνται έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας μετά από καταγγελία του 23χρονου και επιχείρηση που στήθηκε. Σε αυτή οι νεαροί πήραν στα χέρια τους προσημειωμένα χαρτονομίσματα και οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες.

Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν και έχουν σχηματίσει δικογραφία για μια υπόθεση τοκογλυφίας, στην οποία εμπλέκονται νεαροί γόνοι καλών οικογενειών. Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούνιο, όταν ένας 23χρονος κατήγγειλε ότι μία ομάδα νεαρών τον απήγαγε, τον οδήγησε σε έρημη τοποθεσία μεταξύ Πυλαίας και Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη και τον απείλησαν με χρήση όπλου.

Ο 23χρονος είχε δανειστεί χρήματα από τους νεαρούς, αλλά δεν μπορούσε να ξεπληρώσει το χρέος του λόγω των τόκων. Το Σώμα Δίωξης Εκβιαστών ξεκίνησε έρευνα με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και έφτασαν στα ίχνη των τεσσάρων δραστών, ηλικίας από 20 έως 30 ετών και όλοι τους γόνοι εύπορων οικογενειών.

Σχηματίστηκε δικογραφία και ασκήθηκε εναντίον τους δίωξη για αρπαγή και εκβιασμό κατ’ εξακολούθηση, ενώ κατηγορούνται και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ αναμένεται να οριστεί η δικάσιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...