A-sosNews

Κοινωνία"

Μενεγάκη και Ουγγαρέζος έπεσαν στα... πατώματα κατά τη διάρκεια της εκπομπής! (βίντεο)


 Στο πάτωμα κατέληξαν τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ συζητούσαν για την παραίτηση της Λιζ Τρας μετά από 44 ημέρες στην πρωθυπουργία.

Το θέμα από μόνο του δεν ήταν αστείο, αλλά τόσο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όσο και η Ελένη Μενεγάκη φρόντισαν να δώσουν το δικό τους πιο εύθυμο τόνο στην συζήτηση με αποτέλεσμα ο μεν να βρεθεί στο πάτωμα σκασμένος από τα γέλια και η δε λίγα λεπτά αργότερα να καταλήξει επίσης στο πάτωμα για συμπαράσταση.

Θέμα συζήτησης ήταν η παραίτηση Τρας λοιπόν, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να σχολιάζει ότι η Βρετανή παρέμεινε 44 ημέρες στον πρωθυπουργικό θώκο κάτι που συνιστά αρνητικό ρεκόρ παραμονής. Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε ότι δεν θυμάται κάποιον άλλον Βρετανό πρωθυπουργό να έχει μείνει τόσο λίγο στη Ντάουνινγκ Στριτ με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να λέει «Ξέρετε πόσες μέρες είμαστε εμείς στον αέρα; 44» και την Ελένη Μενεγάκη να του απαντά «Μη μου λες τέτοια γιατί τρομάζω».

Μια κίνηση μάλιστα της Ελένης Μενεγάκη που ανατρίχιασε με τη σύγκριση ήταν αρκετή για να κάνει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να παραδοθεί στα γέλια και να καταλήξει στο πάτωμα.

«Εκεί που κάθεσαι πολύ ωραία είναι. Έχουμε πολύ ωραία μοκέτα», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη η οποία κάθισε και εκείνη στη συνέχεια κάτω, δίπλα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...