A-sosNews

Κοινωνία"

Παιδιά 12 ετών στην Πάτρα μπαίνουν σε κλαμπ και πίνουν αλκοόλ με «κόλπο»!


Παιδιά 12 ετών στην Πάτρα μπαίνουν σε κλαμπ και πίνουν αλκοόλ με «κόλπο»
Τα stories των ανηλίκων στο Instagram προδίδουν μικρούς μαθητές που καταναλώνουν αλκοόλ σε κλαμπ!

Νυχτερινό κλαμπ στην Πάτρα ανοίγει τις πόρτες του σε μικρούς μαθητές, ηλικίας ακόμα και 12 ετών επιτρέποντάς τους μάλιστα, να καταναλώνουν και αλκοόλ. Οι μαθητές προδίδονται από τα «stories» στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Σύμφωνα με το pelop.gr, tο συγκεκριμένο κλαμπ ανοίγει τις πόρτες του πολύ νωρίτερα (Παρασκευές και Σάββατα) ώστε να μπορούν οι έφηβοι να μπουν και να διασκεδάσουν μέχρι τα μεσάνυχτα ή στη 1 τα ξημερώματα, οπότε θα πρέπει να επιστρέψουν σπίτι.

Remaining Time 0:00
 

Αγόρια και κορίτσια, με τα κινητά ανά χείρας, «προδίδουν» μάλιστα το πού βρίσκονται και διασκεδάζουν σα να είναι ενήλικες. Κάποια παιδιά πίνουν μόνο αναψυκτικά ή «ενεργειακά ποτά» χωρίς αλκοόλ, ωστόσο υπάρχουν κι αυτά που ανταποκρίνονται στο «κόλπο» που εφαρμόζεται στο κλαμπ. Παίρνουν πορτοκαλάδα ή άλλο αναψυκτικό από το μπαρ και στη συνέχεια κατευθύνονται σε συγκεκριμένο σημείο στο οποίο άνθρωπος του μαγαζιού βάζει στο ποτήρι τους και ποσότητα αλκοόλ.

Για τους ιδιοκτήτες τα πρόστιμα, για κάθε παράβαση, φθάνουν έως και τα 1.000 ευρώ αλλά και τις 2.000 ευρώ, όπως και σε περίπτωση υποτροπής μπορεί να επιβληθεί προσωρινή έως και οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας των επιχειρήσεών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...