A-sosNews

Κοινωνία"

Ο Ολυμπιακός αήττητος κόντρα στην ΑΕΚ για 16ο αγώνα! Νοκ άουτ ο Παπασταθόπουλος για ένα μήνα! (video οι καλύτερες στιγμές από το ντέρμπι)

Ο Ολυμπιακός έμεινε αήττητος κόντρα στην ΑΕΚ για 16ο αγώνα


Η ΑΕΚ έκανε φοβερή εμφάνιση στην έδρα του Ολυμπιακού, αλλά έχασε την ευκαιρία να “σπάσει” το αρνητικό της ρεκόρ κόντρα στους Πειραιώτες τα τελευταία χρόνια.

Με το χθεσινό 0-0, ο Ολυμπιακός έφθασε τα 16 παιχνίδια χωρίς ήττα από την ΑΕΚ, έχοντας μάλιστα 11 νίκες και μόνο 5 ισοπαλίες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ενημέρωση από τη Super League 1

Χρειάστηκαν 21 επισκέψεις στο γήπεδο του Ολυμπιακού ώστε η ΑΕΚ να μην δεχθεί γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν σκοράρει και στα 20 προηγούμενα ματς που υποδέχθηκαν τους Κιτρινόμαυρους για σε αγώνα για την Α’ Εθνική/Super League και για να βρει κανείς το προηγούμενο παιχνίδι που η ΑΕΚ κράτησε ανέπαφη την εστία της, θα πρέπει να πάει στις 14 Μαρτίου 2004 και τη νίκη της ΑΕΚ με 1-0 στο “Γιώργος Καμάρας” με το γκολ του Βασίλη Λάκη.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός παρότι δεν σημείωσε γκολ, διατήρησε το αήττητο του σε όλες τις διοργανώσεις και έδρες που έχει με την ΑΕΚ για 16ο αγώνα και πλέον μετρά 11 νίκες και 5 ισοπαλίες.

Αυτό το σερί ξεκίνησε από τις 7 Φεβρουαρίου 2018 και την τελευταία νίκη των Κιτρινόμαυρων που ήταν με 2-1 για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το 0-0 ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μόλις το 4ο στην ιστορία των αναμετρήσεων τους με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό και μόλις το δεύτερο στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Μάλιστα αυτό έγινε στο πρωτάθλημα του 1961-62 και τα δύο επόμενα (1979-80) ήταν στην Χαλκίδα και στο Ολυμπιακό Στάδιο (1998-99).

Παράλληλα συνεχίζεται η αδυναμία της ΑΕΚ να σκοράρει με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, αφού έχει σκοράρει μόλις στα τρία από τα 14 τελευταία παιχνίδια της και μόνο στο ένα από τα επτά τελευταία της εκεί.

Νοκ άουτ ο Σωκράτης!

Ολυμπιακός: Ένα μήνα έξω ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός έχασε δύο βαθμούς κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά είδε και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να αποχωρεί με τραυματισμό.

Ο Παπασταθόπουλος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού του ποδιού, με αποτέλεσμα να υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα.

Ο Ολυμπιακός θα έχει έτσι μόνο τους Ρέτσο, Ντόι και Μπα στη μίνι προετοιμασία στην Ισπανία, κατά τη διάρκεια της διακοπής για το Μουντιάλ του Κατάρ, αφού θα λείπει με την Εθνική Σενεγάλης και ο Σισέ, ενώ υπάρχουν πια σκέψεις για μετεγγραφή βασικού αμυντικού στους Πειραιώτες.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από το ντέρμπι:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...