A-sosNews

Κοινωνία"

Ζάκυνθος: Της άρπαξε την τσάντα με 1600 ευρώ αλλά δεν τα χάρηκε! Οι αστυνομικοί τον "τσίμπησαν" σε χρόνο ρεκόρ!


Η τσάντα είχε μέσα τα μετρητά, ένα κινητό τηλέφωνο, έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και προσωπικά έγγραφα

Σοκ δοκίμασε μια γυναίκα που ψώνιζε στην πόλη της Ζακύνθου και άφησε δίπλα της την τσάντας της που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, αλλά όταν στράφηκε για να την πιάσει διαπίστωσε ότι είχε κάνει φτερά καθώς κάποιος που περνούσε και την είδε δεν δίστασε να την αρπάξει και να εξαφανιστεί.

Η τσάντα είχε μέσα ένα μικρό «θησαυρό» από μετρητά ύψους 1.600 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και προσωπικά έγγραφα, ωστόσο η γυναίκα στάθηκε τυχερή γιατί η κλοπή εξιχνιάστηκε άμεσα από την έρευνα της Ασφαλείας και στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 54χρονος Έλληνας ο οποίος την είχε αρπάξει.

Η τσάντα και τα έγγραφα δεν βρέθηκαν, καθώς ο δράστης τα είχε πετάξει, όμως στην κατοχή του βρέθηκε το μεγάλο χρηματικό ποσό, το κινητό και ο σκληρός δίσκος, τα οποία επιστράφηκαν στη νόμιμη κάτοχό τους. Σε βάρος του 54χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Βρήκαν τον δράστη δυο καλοκαιρινών κλοπών

Δύο κλοπές που είχαν γίνει στην Καλαμάτα στις 25 Ιουλίου και στις 24 Αυγούστου, εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια, οι αστυνομικοί της οποίας ταυτοποίησαν ως δράστη έναν 41χρονο Έλληνα και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία που την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...