A-sosNews

Κοινωνία"

Ηγουμενίτσα: Ο αερόσακος στο λιμάνι έκρυβε πλαστά διαβατήρια και 18.900 ευρώ!


Την εμπλοκή των τριών αλλοδαπών συλληφθέντων σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης μεταναστών εξετάζει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας

Την εμπλοκή τριών αλλοδαπών ηλικίας 39, 46 και 36 χρόνων σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης μεταναστών εξετάζει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, μετά την σύλληψή τους με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και χρήματα στον... αερόσακο του οχήματος με το οποίο θα ταξίδευαν για Ιταλία.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό τον 39χρονο και συνεπιβάτες τον 46χρονο με τον 36χρονο που εμφανίστηκε στον επιβατικό λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, κρίθηκε ύποπτο από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου, οι οποίοι το ερεύνησαν εξονυχιστικά χρησιμοποιώντας και το ειδικό μηχάνημα ακτίνων X-Ray που εντόπισε την ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στον χώρο του αερόσακου.

Στο εσωτερικό της βρέθηκαν κρυμμένα εννέα πλαστά διαβατήρια, αλλά και μετρητά ύψους 18.900 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το όχημα. Οι τρεις αλλοδαποί επιβάτες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας με κατηγορίες για πλαστογραφία από κοινού και μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...