A-sosNews

Κοινωνία"

Θεσσαλονίκη: Χτύπησε με το αυτοκίνητο 21χρονη στην Καμάρα, την εγκατέλειψε και 'κείνη δίνει μάχη για τη ζωή της!


Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με εγκατάλειψη στην Καμάρα – Χαροπαλεύει η γυναίκα που έμεινε αβοήθητη στην άσφαλτο

Νέο τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη τη νύχτα. Η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, με τον οδηγό να πατάει γκάζι και να χάνεται στο σκοτάδι…

Το τροχαίο με την εγκατάλειψη γυναίκας στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε τις πρώτες ώρες της ημέρας, στο ύψος της Καμάρας. Η άτυχη 21χρονη προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο και χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε να την βοηθήσει, αλλά πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε από την περιοχή. Διερχόμενοι οδηγοί που ακολουθούσαν σταμάτησαν και ειδοποίησαν ασθενοφόρο. Η νεαρή μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Το τροχαίο με εγκατάλειψη σημειώθηκε γύρω στη 01:20 τη νύχτα, στην οδό Εγνατία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Νεαρή γυναίκα, 21 ετών, παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο στην προσπάθειά της να διασχίσει τον δρόμο, στο ύψος της Καμάρας.

Ο οδηγός την εγκατέλειψε βαριά τραυματισμένη στο οδόστρωμα και έκτοτε αναζητείται. Η 21χρονη διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και η κατάσταση της υγείας της, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σοβαρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr το όχημα που οδηγούσε ο δράστης εντοπίστηκε το πρωί στον κόμβο λίγο πριν την περιοχή του Ασβεστοχωρίου, παρατημένο σε πλαγιά, χωρίς πινακίδες και σπασμένο παρμπρίζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...