A-sosNews

Κοινωνία"

Συγκλονισμένοι οι φίλοι του 28χρονου Αρχισμηνία που σκοτώθηκε στη Μεσογείων! Τι λένε για τον τραγικό χαμό του!


Συγκλονισμένοι οι φίλοι του 28χρονου Αρχισμηνία που σκοτώθηκε στη Μεσογείων

Το άγχος και η κακιά στιγμή φαίνεται ότι στοίχισαν τη ζωή στον 28χρονο αρχισμηνία, ο όποιος τα ξημερώματα βρήκε το θάνατο κάτω από την γέφυρα Καλατράβα στη Μεσογείων.

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα ο Αντρέας σηκώθηκε νωρίς για να μεταβεί στην υπηρεσία με το λεωφορείο της Πολεμικής Αεροπορίας. Ήταν ακόμα νύχτα, λίγο πριν τις 6 το πρωί και ενώ ήταν αργοπορημένος, προσπάθησε να διασχίσει την Μεσογείων για προλάβει το υπηρεσιακό λεωφορείο, με προορισμό την Τανάγρα.  

«Έκανε νόημα στον οδηγό του πρώτου αυτοκινήτου, αλλά ήταν χαράματα. Είναι άδικο» λέει στο newsit.gr στενός φίλος και συνάδελφος του άτυχου Αντρέα. Το συγκεκριμένο ΙΧ παρέσυρε τον 28χρονο και τον εκσφενδόνισε στο αντίθετο ρεύμα, και τότε, ένα άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο, τον παρέσυρε για δεύτερη φορά! 

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον 28χρονο, καθώς είχαν περάσει 120 ώρες από τα γενέθλιά του. Ο απαρηγόρητος φίλος και συνάδελφος του αδικοχαμένου μιλώντας στο newsit.gr ότι «πρώτα ακούσαμε ότι νοσηλεύεται ο αδερφός του στο ΓΝΑ και σκέφτηκα ότι θα του έκανε παρέα και θα έφυγε χαράματα. Μετά μάθαμε ότι δεν ίσχυε. Ήταν βιαστικός, έκανε νόημα στον στρατιώτη που ήταν ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου που τον παρέσυρε αλλά μάλλον επειδή ήταν χαράματα, ο φαντάρος δεν τον είδε καν. Ήθελε να περάσει το δρόμο γιατί βιαζόταν να πάρει το υπηρεσιακό λεωφορείο για να πάει στην Τανάγρα». Μάλιστα μας περιγράφει το σοκ που έπαθε ένας πολύ καλός φίλος του αδικοχαμένου νέου όταν τον κάλεσαν από το νοσοκομείο.

«Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μας που ήταν χθες το πρωί μαζί με τον Αντρέα και μιλούσε μαζί με το παλικάρι έως και το βράδυ. Μου είπε ότι σήμερα τον έπαιρνε τηλέφωνο και δεν το σήκωνε και ότι τον πήραν τηλέφωνο από τον Ευαγγελισμό και του είπαν τι συνέβη. Έπαθε σοκ. Έχουμε στεναχωρηθεί όλοι, ήταν ένα παιδί “σπαθί”. Κρίμα σε αυτούς τους γονείς. Άδικο! Νέο παιδί, τι του ξημέρωσε». 

Ο Αντρέας γεννήθηκε το 1994 και έμενε μέχρι τα 18 του στη Νέα Ιωνία Βόλου. Σπούδασε ηλεκτρολόγος στην Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας και υπηρετούσε  αρχισμηνίας στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα. 

Ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου που τον χτύπησε είναι φαντάρος και από την πρόσκρουση, υπέστη διάσειση και μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ο άτυχος 28χρονος αρχισμηνίας μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό, όπου υπέκυψε στα τραύματά του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...