A-sosNews

Κοινωνία"

Ο εφιάλτης του Τσιτσιπά! Ηττα στο Τορίνο από τον Τζόκοβιτς (4-6,6-7) ξανά στις λεπτομέρειες!

 


Ο Ελληνας πρωταθλητής πάλεψε στα ίσα τον κορυφαίο τενίστα του κόσμου, αλλά ήταν και πάλι ο μεγάλος χαμένος στις λεπτομέρειες. Το πρώτο σετ ο Σέρβος το καθάρισε σπάζοντας το σερβίς του Ελληνα, ο οποίος με εντυπωσιακό τρόπο επανήλθε στο δεύτερο σετ αλλά δεν μπόρεσε να το καθαρίσει στο 5-4 και το 6-5. Ετσι πήγε στην ρουλέτα του τάι-μπρέικ,όπου με δύο λάθη βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5-1, επανήλθε με μοναδικό τρόπο σε 5-4 αλλά δεν μπόρεσε ξανά στις λεπτομέρειες να γύρει την πλάστιγγα στο μέρος του και ηττήθηκε τελικά με 6-7 και τελικό σκορ 2-0 σετ.! Ηταν ένα εντυπωσιακό παιχνίδι από τους δύο τενίστες που ανάγκασε τον κόσμο να τους χειροκροτεί αρκετή ώρα για το θέαμα που πρόσφεραν!

Ηταν η τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα όπου ο Σέρβος νίκησε τον Έλληνα πρωταθλητή, και μπήκε με… το δεξί στο τουρνουά, όπως έκανε νωρίτερα στο εναρκτήριο ματς του γκρουπ ο Αντρέι Ρούμπλεφ επί του Ντανίιλ Μεντβέντεφ.

Μετά τον τελικό της Αστάνα και τον ημιτελικό του Paris Masters ο Σέρβος τενίστας νίκησε και σήμερα στο Τορίνο τον 24χρονο πρωταθλητή, ο οποίος καλείται, πλέον, στη συνέχεια να κάνει δύο νίκες αρχής γενομένης από το επόμενο ματς με τον Μεντβέντεφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...