A-sosNews

Κοινωνία"

Βόλος: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας με τον απαγχονισμό του 54χρονου θεολόγου! Κρεμάστηκε σε σκάλα με σκοινί και κασκόλ!


Βόλος: Αυτοκτονία καθηγητή στο σπίτι που έμενε – Το τέλος του θεολόγου και οι σκηνές αρχαίας τραγωδίας

Ανάστατος ο Βόλος από την αυτοκτονία του εκπαιδευτικού, στο σπίτι που έμενε με τη γυναίκα του. Έγραψε τον επίλογο της ζωής του, με τρόπο ανατριχιαστικό…

Συγκλονισμένος ο Βόλος από την αυτοκτονία του 54χρονου. Ο αυτόχειρας που ήταν θεολόγος και δίδασκε σε σχολείο της πόλης, έδωσε τέλος στη ζωή του, στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας που έμενε με τη γυναίκα του. Εκείνη μάλιστα ήταν που τον βρήκε νεκρό και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Δεν υπήρχαν περιθώρια όμως για να επανέλθει ο άντρας της, στη ζωή.

Σε απέραντη θλίψη βυθίστηκε η εκπαιδευτική και όχι μόνο κοινότητα, του Βόλου μετά την είδηση της αυτοκτονίας γνωστού εκπαιδευτικού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του taxydromos.gr, καθηγητής θεολογίας αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Τον 54χρονο εντόπισε η γυναίκα του κρεμασμένο από σκάλα στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας τους, με σκοινί και κασκόλ.

Πλήρωμα του ΕΚΑΒ έφτασε στο σπίτι του καθηγητή και παρέλαβε τη γυναίκα του, η οποία ήταν σε κατάσταση σοκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...