A-sosNews

Κοινωνία"

Αρναούτογλου για την πρόβλεψή του: «Αν παραπληροφορώ, γιατί τότε η "παρέα" της καιρικής σελίδας μου μεγαλώνει κάθε μέρα;»

Αρναούτογλου για την πρόβλεψή του: «Αν παραπληροφορώ, γιατί η "παρέα" της καιρικής σελίδας μου μεγαλώνει κάθε μέρα;»

O προγνώστης καιρού διευκρίνισε πως δεν παραπληροφορεί κανέναν και πως «κάποιες ιστοσελίδες άφησαν χθες να αιωρείται η άποψη ότι εγώ παραπληροφόρησα ή υπερέβαλλα όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού για σήμερα και όχι μόνο».
H ανάρτησή του
Ο Σάκης Αρναούτογλου πριν από μερικές ημέρες έκανε μια ανάρτηση στην οποία ανέφερε πως αναμένεται αλλαγή του καιρού και μάλιστα θα πέσουν τα πρώτα χιόνια σε ορεινές περιοχές, με αρκετά χιονοδρομικά να «ασπρίζουν».
Προκλήθηκαν κάποια διαδικτυακά σχόλια σχετικά με την πρόβλεψή του, ενώ και ο Γιάννης Καλλιάνος έκανε μια ανάρτηση στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «δεν έρχεται ο χειμώνας αυτό το Σαββατοκύριακο. ΟΧΙ δεν θα χιονίσει στη Φλώρινα, στη Βυτίνα, στην Πάρνηθα, στο Καρπενήσι, στη Μακρινίτσα, στην Αράχωβα ή στα Ανώγεια».
Σήμερα (12/11) ο Σάκης Αρναούτογλου, έκανε μια νέα ανάρτηση στην οποία εξηγεί πως δεν παραπληροφορεί, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Αν παραπληροφορώ ή υπερβάλω, γιατί λοιπόν οι 364.800 και βάλε φίλοι της καιρικής σελίδας μου στο Facebook (εδω: https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts), η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ πραγματικά διαδικτυακή ΜΕΤΕΟ-παρέα στην Ελλάδα μεγαλώνει κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο;».
H ανάρτησή του
«Φίλες και φίλοι,
Κάποιες ιστοσελίδες (αρκετές από αυτές παρασυρομενες θέλω να πιστεύω, αφού δεν μπήκαν καν στον κόπο να διασταυρώσουν την αλήθεια ούτε και σήμερα) εμπλέκοντας το όνομά μου με πολύ έντεχνο μάλιστα τρόπο άφησαν χθες να αιωρείται η άποψη ότι εγώ παραπληροφόρησα ή υπερέβαλλα όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού για σήμερα και όχι μόνο! Η απόδειξη του αν το έκανα αυτό ή όχι βρίσκεται για μία ακόμα φορά μια ανάρτηση πιο κάτω.
Αν παραπληροφορώ ή υπερβάλω, γιατί λοιπόν οι 364.800 και βάλε φίλοι της καιρικής σελίδας μου στο Facebook (εδω: https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts), η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ πραγματικά διαδικτυακή ΜΕΤΕΟ-παρέα στην Ελλάδα μεγαλώνει κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο?
Γιατι τα βίντεο του δελτίου καιρού της ΕΡΤ3 είναι καθημερινά πρώτα σε επισκεψιμότητα στο youtube ολόκληρης της ΕΡΤ Α.Ε : (https://www.youtube.com/c/ert/videos) ?
Γιατί οι χιλιάδες φίλοι τηλεθεατές του δεκαπεντάλεπτου δελτίου καιρού της ΕΡΤ3, το οποίο παρεμπιπτόντως από τις 14 Νοεμβρίου αλλάζει ώρα και θα μεταδίδεται στις 17:45 το απόγευμα, και γύρω στις 22:00 το βράδυ, το διατηρούν εδώ και 20 περίπου χρόνια στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης στην ΕΡΤ3 σε καθημερινή βάση?
Να σας πω εγώ γιατί: Γιατί η ΕΡΤ3 δίνει στον καιρό και το χρόνο αλλά και τη λεπτομέρεια που του αξίζουν χωρίς ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ για τις οποίες δίνω μάχη να σταματήσουν επιτέλους εδώ και 20 χρόνια!
Τα υπόλοιπα είμαι σίγουρος ότι όλοι σας καταλαβαίνετε που αποσκοπούν από όποια μεριά κι αν έρχονται!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ από καρδιάς για μία ακόμη φορά για τη στήριξη και την αγάπη σας, οι οποίες μου δίνουν καθημερινά δύναμη να συνεχίσω!
Με μεγάλη εκτίμηση σε καθεμία και καθένα από εσάς!
Για να μη χάνετε τον...καιρό σας 😉
Σάκης Αρναούτογλου»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...