A-sosNews

Κοινωνία"

Μαθητής έβλεπε...τσόντα (και χαϊδευόταν) ενώ οι υπόλοιποι Μουντιάλ κατά τη διάρκεια μαθήματος σε Γυμνάσιο του Γέρακα! (βίντεο)

 


Απίστευτος καθηγητής έδωσε την άδεια στα παιδιά να βγάλουν τα κινητά και να δουν... ποδόσφαιρο! Ενας μαθητής προτίμησε να δει ταινία πορνό και να αρχίσει να χαιδεύει το όργανό του μέσα στην τάξη!

Απίστευτο κι όμως πραγματικό περιστατικό που προβληματίζει ιδιαίτερα γονείς και πολιτεία σε Γυμνάσιο του Γέρακα! Πριν δύο μέρες καθηγητής Πληροφορικής, μπήκε στην τάξη και ζήτησε από τους μαθητές να βγάλουν τα κινητά τους τηλέφωνα(!) για να παρακολουθήσουν αγώνα του Μουντιάλ που βρισκόταν σε εξέλιξη! Οι μαθητές άλλο που δεν ήθελαν και παρά το γεγονός ότι η χρήση κινητού στα σχολεία απαγορεύεται, όλοι τα έβγαλαν στα θρανία και ξεκίνησαν να βλέπουν Μουντιάλ και ότι άλλο τους ενδιέφερε!

Ενας μαθητής που προφανώς δεν ενδιαφερόταν για ποδοσφαιρικό θέαμα, προτίμησε να συνδεθεί με site που προβάλει σκληρό πορνό και άρχισε να παρακολουθεί με ξεχωριστό ενδιαφέρον την... πλοκή της.

Κάποια στιγμή, μάλιστα στο... φούντωμα της ταινίας, φούντωσε και ο ίδιος ο μαθητής που άρχισε να χαιδεύει τον ανδρισμό του, βάζοντας το χέρι μέσα στη φόρμα! Το τραγικό περιστατικό παρακολουθούσαν με το στόμα ανοικτό, συμμαθητές και συμμαθήτριες(!) και ακόμα τα παιδιά που παράτησαν το... Μουντιάλ ακούγοντας τα επιφωνήματα!

Ο απίστευτος καθηγητής(;) που προέτρεψε τους μαθητές να βγάλουν τα κινητά και να δουν ποδοσφαιρικό αγώνα την ώρα του μαθήματος δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη έμεινε στήλη άλατος! Για κακή του τύχη όμως, δεν γνώριζε ότι μια μαθήτρια της τάξης ήταν κόρη της αντιδημάρχου του Γέρακα και η οποία την επομένη πήγε στην Δευτεροβάθμια Διεύθυνση και κατήγγειλε το κατάπτυστο περιστατικό!

Οι φωνές του Διευθυντή ακούστηκαν σε όλους τους ορόφους! Η αγανάκτηση ήταν τέτοια που κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει την κατάληξή της.

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου, αντί να ζητήσει ευθύνες από τον...καθηγητή Πληροφορικής προχώρησε σε 2ήμερη αποβολή του μαθητή που παρακολουθούσε την τσόντα και προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός! Ομως ο Σύλλογος Γονέων ετοιμάζεται να καταγγείλει τα όσα διαδραματίζονται στο συγκεκριμένο σχολείο, (πιθανότατα να προχωρήσει σε μηνύσεις) καθώς πριν λίγους μήνες ένας άλλος μαθητής πήγε στο μάθημα έχοντας αεροβόλο στην τσάντα του! Οπως είχε πει στους γονείς και στην ίδια διευθύντρια φοβόταν από το παρατεταμένο μπούλινγκ που δεχόταν από συμμαθητές και δεν μπορούσε να τον προστατεύσει κανείς από τους καθηγητές!

Δείτε το βίντεο για το περιστατικό μπούλινγκ στο ίδιο σχολείο πριν λίγους μήνες:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...