A-sosNews

Κοινωνία"

Ο Μίτσελ θέλει να "ξεφορτωθεί" μια ολόκληρη ενδεκάδα παικτών! Δείτε ποιοι ετοιμάζουν βαλίτσες




Το διάστημα της διακοπής θέλουν να εκμεταλλευτούν στον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ να έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες του για να εμφανιστεί η ομάδα πιο δυνατή και συμπαγής στη συνέχεια. Ωστόσο, θα προτιμούσε να το κάνει αυτό, με λιγότερους παίκτες στη διάθεσή του. Το «ερυθρόλευκο» ρόστερ είναι υπεράριθμο, την ώρα που ετοιμάζονται να γίνουν κι άλλες προσθήκες. 
Έτσι προτεραιότητα της διοίκησης είναι να αποχωρήσουν με κάποιο τρόπο οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εκτός πλάνων. Σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται αρκετοί παίκτες, όπως ο Μαρσέλο και ο Βρσάλικο, που έχουν και βαριά συμβόλαια. Ακόμα δεν έχουν ικανοποιήσει με την παρουσία τους οι Σισέ, Ουί-Τζο, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ντε Λα Φουέντε, Μπόουλερ, Κούντε, Αγκιμπού Καμαρά και Λάιντνερ, ενώ σε αυτή τη λίστα βρίσκεται και ο Γκάρι Ροντρίγκες λόγω των συχνών τραυματισμών του.
Την δια ώρα, ο Μαντσίνι ετοιμάζεται να μετακομίσει στον Ολυμπιακό, ενώ ακόμα ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση δύο ακραίων μπακ κι ενός κεντρικού αμυντικού. Η διοίκηση προσπαθεί να βρει τρόπο να λύσει τα συμβόλαια των παραπάνω παικτών, ενώ όσοι είναι δανεικοί, όπως οι Μπόουλερ, Ντε λα Φουέντε και Ουί-Τζο, ίσως διακοπεί άμεσα το ντιλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...