A-sosNews

Κοινωνία"

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε νταή που προσπάθησε να χτυπήσει τη σύζυγό του στις Αρχάνες


Ενδοοικογενειακή βία: Νέα σύλληψη στο Ηράκλειο μετά τις αγριότητες μέσα σε διαμέρισμα στις Αρχάνες

Η ενδοοικογενειακή βία συνεχίζει να προβληματίζει τους αστυνομικούς στο Ηράκλειο και γενικότερα στην Κρήτη. Αυτή τη φορά συνελήφθη άντρας 51ος ετών, μετά την καταγγελία της συζύγου του…

Η ενδοοικογενειακή βία προβληματίζει σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά στο Ηράκλειο και την Κρήτη, τα επεισόδια τείνουν να γίνουν καθημερινά. Το απόγευμα της Κυριακής 20 Νοεμβρίου 2022, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν 51χρονο μετά από επεισόδιο με τη γυναίκα του. Αυτή τη φορά, η γυναίκα έκανε καταγγελία και έτσι υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας.

Μία ακόμη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας απασχολεί από χθες τις διωκτικές αρχές του Ηρακλείου. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν άνδρα 51 ετών, ο οποίος φέρεται να επιχείρησε να χτυπήσει τη σύζυγό του.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής (20/11) στις Αρχάνες του δήμου Αρχανών Αστερουσίων. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην αστυνομία, ο 51 ετών άνδρας Αλβανικής υπηκοότητας εξύβρισε και επιχείρησε να χτυπήσει την 52χρονη ομοεθνή σύζυγό του.

Ο άνδρας λίγο αργότερα εντοπίσθηκε και συνελήφθη με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...