A-sosNews

Κοινωνία"

Σασμός: Ο Μαθιός και η Βασιλική περιέγραψαν το φινάλε του σίριαλ!

 

Λάλος και Λαμπροπούλου στην εκπομπή της Γερμανού! Η κοινή εμφάνιση ενθουσίασε το κοινό

Ο Μαθιός και η Βασιλική, βρέθηκαν καλεσμένοι στην Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια αποθεώθηκε από το Twitter για το δώρο που έκανε στον Δημήτρη Λάλο και την Μαριλίτα Λαμπροπούλου, οι οποίοι απάντησαν σε ερωτήσεις του κοινού. 

Ο τηλεοπτικός γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής στον Σασμό (τον οποίο θα τον δούμε ολοκληρωμένα στο αυριανό επεισόδιο 7/11), ήταν το τηλεοπτικό trend της εβοδομάδας και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου με τον Δημήτρη Λάλος, έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στην Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Απάντησαν σε ερωτήσεις του Twitter, οι χρήστες στα social media ενθουσιάστηκαν και η παρουσιάστρια κέρδισε βραβείο πρωτοτυπίας με το γαμήλιο δώρο που τους έδωσε. Με όσα απάντησαν οι δύο ηθοποιοί, μας περιέγραψαν το φινάλε της σειράς για τους ρόλους τους, αλλά μάλλον μας μπέρδεψαν περισσότερο.

«Η Βασιλική θα μάθει ότι ο Μαθιός δολοφόνησε τον Στεφανή, αλλά αυτός ο δρόμος δεν έχει γυρισμό»

Αυτή είναι η απάντηση της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, όταν ρωτήθηκε από τηλεθεάτρια, αν η Βασιλική θα μάθει κάποια στιγμή, πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του πρώην συζύγου της και ποια θα είναι η αντίδρασή της. Αυτό είναι το πρώτο μικρό φινάλε που θα δούμε στον Σασμό, που αφορά στην δική τους ιστορία. Γιατί έτσι κλείνει στην ουσία ένας μεγάλος κύκλος των εξελίξεων για να ανοίξει ένας άλλος. «Μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα αίσιο τέλος για τη Βασιλική και τον Μαθιό», όπως συμπλήρωσε η Μαριλίτα.

Ό,τι και αν κάνει λοιπόν ο Μαθιός, η αγάπη της θα υπερισχύει, οπότε από όσα καταλαβαίνουμε, δεν θα τον καταδώσει στην αστυνομία, αλλά ούτε θα τον χωρίσει. Το «αυτός ο δρόμος δεν έχει γυρισμό» αναφέρεται στην αγάπη της για εκείνον. Ο Δημήτρης Λάλος είπε και την πρόταση - κλειδί, πως στην μυθοπλασία δεν πρέπει να ηθικολογούμε, άρα οι τηλεθεατές που περιμένουν δικαίωση για την ενοχή του, μάλλον θα απογοητευτούν. Εμείς όμως έχουμε διαφορετική άποψη, βάσει των πληροφοριών μας. Δεν θα μείνει ατιμώρητος ο Μαθιός.

Η Βασιλική δεν θα μείνει όμως και ατάραχη από όσα μαθαίνει. Και εκεί έχουμε την απορία αν θα γίνει τελικά η δολοφονία της από την Καλλιόπη, όπως αναφέρεται στο βιβλίο ή οι σεναριογράφοι κρατήσουν τον ρόλο της, λόγω και της δημοφιλίας της. Εκείνος που σίγουρα θα το μάθει τελευταίος θα είναι ο Νικηφόρος, άρα από εκείνον περιμένουμε άλλη αντίδραση. Πιο δραματική από εκείνη της μητέρας του.


Έγινε του Σασμού - Το bachelor της Βασιλικής έφερε γέλιο και η Ναταλία Γερμανού έκανε την αποκάλυψη

Η Ναταλία Γερμανού που είναι άλλωστε και λάτρης του Twitter, αποφάσισε να βάλει σε διαδικασία τους ίδιους τους χρήστες, να ρωτούν τον Δημήτρη Λάλο και την Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τις εξελίξεις και η δεύτερη ερώτηση αφορούσε για το αν ο φάκελος με το αποτέλεσμα DNA του Νικηφόρου, τελικά θα ανοίξει για να μάθουμε το αποτέλεσμα. «Ναι, θα το μάθουμε» μας απάντησε η Μαριλίτα και το κρυφό γέλιο της, ενίσχυσε την υποψία των τηλεθεατών πως ο Νικηφόρος είναι τελικά γιος του Μαθιού.

Όλες αυτές τις εξελίξεις ωστόσο θα τις δούμε πολύ αργότερα. Κράτησε μόνο εσύ που παρακολουθείς τη σειρά, ότι ο Νικηφόρος θα είναι τελικά ο ρυθμιστής των εξελίξεων στο θέμα του Μαθιού. Μήπως μάθει ότι είναι τελικά γιος του, όταν πια είναι αργά;

Οι δύο ηθοποιοί, μίλησαν και για την μεταξύ τους χημεία που προέκυψε σχεδόν από την αρχή της συνεργασίας τους, για τον αυτοσχεδιασμό που κάνουν σε κάποιες ατάκες τους, αλλά και για τις σκηνές που τους δυσκόλεψαν και ήταν εκείνες με τα flashback, όπου έπρεπε να φαίνονται αρκετά νεότεροι.

Η Ναταλία Γερμανού κέρδισε βραβείο πρωτοτυπίας με το δώρο που τους έκανε στο τέλος της εκπομπής. Και αυτό ήταν ένα άλμπουμ με όλα τα tweets των χρηστών όλο αυτό το διάστημα για να το έχουν ως αναμνηστικό. Το άλμπουμ γάμου ως δώρο αποθεώθηκε από το κοινό που λάτρεψε την πρώτη κοινή εμφάνιση του πιο αγαπημένου τηλεοπτικού ζευγαριού. Δες μερικά από τα tweets.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...