A-sosNews

Κοινωνία"

Λάρισα: Μια κολώνα της ΔΕΗ, σταμάτησε χτυπημένο αυτοκίνητο από τροχαίο και έσωσε θαμώνες καφετέριας για λίγα εκατοστά!(φωτό)


Λάρισα: Τροχαίο με τους θαμώνες καφετέριας να σώζονται για λίγα εκατοστά – Εικόνες από το σημείο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν οι πελάτες σε καφετέρια στη Λάρισα, όταν μπροστά τους σημειώθηκε τροχαίο. 

Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, με το ένα όπως φαίνεται στις εικόνες, να καταλήγει σε κολώνα στο πεζοδρόμιο, μπροστά τους. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Ούτε κάποιος πελάτης, ούτε κάποιος από τους οδηγούς που ενεπλάκησαν στο ατύχημα. Η αυτοψία στο σημείο, λίγα λεπτά μετά το ατύχημα, δείχνει τα όσα συνέβησαν στο κέντρο της πόλης.

Κυριολεκτικά Άγιο είχαν οι θαμώνες και οι περαστικοί στην πλατεία της Νεάπολης στη Λάρισα το βράδυ της Δευτέρας (21-11-2022), όταν ένα αυτοκίνητο, αφού πρώτα συγκρούστηκε με ένα άλλο, κατέληξε σε ξύλινη κολώνα του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας, δίπλα σε πεζοδρόμιο και τραπεζάκια.

Το συμβάν, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, συνέβη γύρω στις 21.30 το βράδυ, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες μάρκας Citroen που κινούνταν επί της 1ης Μεραρχίας συγκρούστηκε με άλλο όχημα μάρκας Volkswagen στη διασταύρωση με την οδό Καραολή και Δημητρίου.

Αποτέλεσμα, το δεύτερο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μία γυναίκα να φύγει από την πορεία του και να πέσει πάνω στην κολώνα, λίγα εκατοστά δίπλα από τραπεζάκια αλλά και σε ένα εξαιρετικά πολυσύχναστο πεζοδρόμιο.

Για καλή τύχη το αυτοκίνητο σταμάτησε στην κολώνα και δεν είχαμε τραυματισμούς, όπως επίσης καλά στην υγεία τους είναι η γυναίκα οδηγός και ο άντρας οδηγός το άλλου οχήματος. Τις συνθήκες του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Λάρισας που έσπευσε στο σημείο. 

Δείτε εικόνες από το σημείο του ατυχήματος…

   


Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...