A-sosNews

Κοινωνία"

Σασμός spoiler: Ενέδρα θανάτου σε Αντώνη και Μαρίνα! Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha.

 


Η Καλλιόπη έτοιμη να χτυπήσει τους Βρουλάκηδες! Η αγωνία της Αργυρώς και τα οικογενειακά συμβούλια!

Ο Αντώνης δέχεται μία δολιοφθορά στο αυτοκίνητό του και η ζωή του κινδυνεύει, ενώ, την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη με τα ανίψια της οργανώνουν μία επίθεση στους Βρουλάκηδες, που θα ανοίξει νέο κύκλο συγκρούσεων στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός.

Ο Ευθύμης και ο Αντώνης, έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν και από τη στιγμή που ο πρώτος επέστρεψε στην Κρήτη, ο αστυνομικός είναι σίγουρος πως δεν ήρθε για καλό. Πράγματι, ο Ευθύμης δεν μπορεί να ξεχάσει την-ημέρα που η αγαπημένη του Ρέα άφησε στα χέρια του την τελευταία της πνοή και θεωρεί υπαίτιο τον Αντώνη. Γι' αυτό και δίνει εντολή δολοφονίας εναντίον του στον Λευτέρη. Αυτό, όμως, που δεν μπορεί να φανταστεί είναι πως ο Λευτέρης είναι μυστικός αστυνομικός και δεν πρόκειται ποτέ να ακολουθήσει την εντολή του. Όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, ο Λευτέρης ειδοποιεί την Αιμιλία για τα σχέδια του Ευθύμη εναντίον του Φραγκιαδάκη. Εκείνη θορυβείται πολύ και αντιλαμβάνεται πως ο Φαρμάκης θα φτάσει ως το τέλος προκειμένου να εκδικηθεί τον αστυνόμο. Γι' αυτό και αποφασίζει να τον προειδοποιήσει.

Ο Λευτέρης, από την πλευρά του, όπως θα δούμε, καταφέρνει να κερδίσει χρόνο, αλλά ο Ευθύμης βιάζεται. Στα επόμενα επεισόδια, λοιπόν, η ζωή του Αντώνη και της Μαρίνας θα βρεθεί σε θανάσιμο κίνδυνο. Ο αστυνόμος και η αγαπημένη του γίνονται στόχος του Ευθύμη, όταν εκείνος δίνει εντολή να κόψουν τα φρένα του αυτοκινήτου του πρώτου. Έτσι, κάποια στιγμή, καθώς ο Αντώνης οδηγεί και έχει τη Μαρίνα δίπλα του, αντιλαμβάνεται πως κάτι πάει στραβά και δεν μπορεί να ελέγξει το αμάξι. Ωστόσο, ο έμπειρος αστυνομικός κρατάει την ψυχραιμία του και έπειτα από μία τρελή πορεία του αυτοκινήτου αλλά και μερικές στιγμές αγωνίας που περνούν καταφέρνουν να βγουν και οι δύο σώοι και αβλαβείς.

Ο Αντώνης αμέσως αντιλαμβάνεται πως πρόκειται για δολιοφθορά και φυσικά το μυαλό του πηγαίνει αμέσως στον Ευθύμη, ο οποίος με κάθε ευκαιρία τού δείχνει το μίσος που τρέφει απέναντι του με έμμεσες και άμεσες απειλές. Η Μαρίνα είναι τρομοκρατημένη, αλλά ο αγαπημένος της προσπαθεί να την ηρεμήσει πως όλα τελείωσαν. Όμως ο ίδιος διαπιστώνει πως πλέον έχει μπει στο στόχαστρο του Ευθύμη και κινδυνεύουν τόσο εκείνος όσο και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Καλλιόπη δεν μπορεί να δεχθεί πως η Αργυρώ με τον Αστέρη και τον Μαθιό κατέληξαν σε μία συμφωνία για τα χωράφια.

Η καπετάνισσα αρνείται να αγοράσουν από τους Βρουλάκηδες τα χωράφια που τους ανήκαν και πίσω από την πλάτη των γιων της ετοιμάζει ένα ριψοκίνδυνο σχέδιο, έχοντας συμμάχους τα ανίψια της. Μαθιός και Αστέρης γρήγορα αντιλαμβάνονται πως κάτι ετοιμάζει, πράγμα που τους ανησυχεί πως ίσως χυθεί κι άλλο αίμα, σε αντίθεση με τον Νικηφόρο, ο οποίος είναι ενθουσιασμένος από όσα σχεδιάζει η Καλλιόπη. Παράλληλα, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, η Αργυρώ αρχίζει να αμφιταλαντεύεται για το αν θα πουλήσει τα κτήματα στον Αστέρη, ενώ η Μαρίνα και η γιαγιά τη συμβουλεύουν να το κάνει.

Όταν όμως η Άσπα μαθαίνει τις προθέσεις της, αποφασίζει να δράσει. Παράλληλα, ο Νικηφόρος ανυπομονεί να μπει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιο της Καλλιόπης για τα κτήματα. Ωστόσο, ο Αστέρης αντιλαμβάνεται πως ο νεαρός συνωμοτεί με την Καλλιόπη και μοιράζεται με τον Αντώνη τις υποψίες που έχει για τον Νικηφόρο σχετικά με τον Παύλο. Πιστεύει πως ο νεαρός θα επιτεθεί στον τελευταίο, καθώς νομίζει πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή.

Έκτακτα οικογενειακά συμβούλια συγγαλλούνται και στις δύο οικογένειες, αλλά κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως η Καλλιόπη ετοιμάζει επίθεση για να εκδικηθεί τους Βρουλάκηδες και τον Παύλο.

ΠΗΓΗ:gossip

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...