A-sosNews

Κοινωνία"

Εκπαιδευτικοί στις ΗΠΑ γύριζαν «ροζ βίντεο» στην τάξη διότι δεν τους έφτανε ο μισθός τους! (video)

 

Εκπαιδευτικοί στις ΗΠΑ γύριζαν «ροζ βίντεο» στην τάξη διότι δεν τους έφτανε ο μισθός τους (vid)
Πλήρωσαν με απόλυση την απόφασή τους να βγάλουν χρήματα με αυτή τη πράξη

Ένα ζευγάρι εκπαιδευτικών στις ΗΠΑ αποφάσισε να γυρίσουν ροζ βίντεο στην τάξη προκειμένου να αυξήσουν το εισόδημά τους. Η καθηγήτρια Φυσικής ανέβασε το βίντεο στη σελίδα που διατηρεί στην ιστοσελίδα OnlyFans. Το βίντεο, όμως, ανακάλυψαν οι μαθητές της οι οποίοι και άρχισαν να το διακινούν.

Συμπρωταγωνιστής της ήταν ο σύζυγός της και δάσκαλος δημοτικού, ο οποίος συμμετείχε στο γύρισμα που έγινε, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ σε αίθουσα του σχολείου Lake Havasu Unified School District.

   
360p geselecteerd als afspeelkwaliteit
Remaining Time 0:00
 

Η καθηγήτρια δήλωσε ότι παραιτήθηκε στις 31 Οκτωβρίου, καθώς βρέθηκε «υπό πίεση» αφού τέθηκε σε υποχρεωτική άδεια και επιτήρηση με τον σύζυγό της να χάνει τη δουλειά του τέσσερις ημέρες αργότερα.

«Τα παιδιά μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα και ήδη περνάω άπειρες ώρες εκτός ωραρίου σε επιπλέον σχολικές δραστηριότητες και δεν πιστεύω ότι είναι δίκαιο να θυσιάζω τον χρόνο των παιδιών μου γιατί ο μισθός μου δεν είναι αρκετός» υποστήριξε η καθηγήτρια, δικαιολογώντας την ενέργειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...