A-sosNews

Κοινωνία"

Σέρρες: Τραγωδία με ένα νεκρό παιδί και 2 τραυματισμένα από έκρηξη σε λεβητοστάσιο δημοτικού σχολείου! (βίντεο και φωτό)

Σέρρες: Έκρηξη σε λεβητοστάσιο δημοτικού σχολείου – Ένα παιδί νεκρό και τουλάχιστον δύο τραυματισμένα
 

"Θα αποδοθούν ευθύνες" λένε τα υπουργεία Εσωτερικών και Παιδείας


Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, από την έκρηξη στο 9ο δημοτικό σχολείο στις Σέρρες, ένα παιδί της ΣΤ’ τάξης, έχασε ακαριαία τη ζωή του.

Την ώρα του διαλείμματος, γύρω στις 2:30 το μεσημέρι της Δευτέρας (05.12.2022), έγινε έκρηξη, από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία στο λεβητοστάσιο. Από το ωστικό κύμα εκσφενδονίστηκε περίπου 30 μέτρα (!) η πόρτα που τραυμάτισε θανάσιμα το 12χρονο παιδί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον άλλα δύο παιδιά, ηλικίας 6 και 11 ετών, αντίστοιχα, έχουν τραυματιστεί ελαφρά και έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο Σερρών.

Βίντεο του newsit.gr από το σημείο της φονικής έκρηξης:

Και φωτογραφίες από το σχολείο:

 

Ο χώρος του 9ου δημοτικού σχολείου είναι αποκλεισμένος από την αστυνομία.


«Θα αποδοθούν ευθύνες» για τον θάνατο του μαθητή στο δημοτικό σχολείο


Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν τα υπουργεία Εσωτερικών και Παιδείας και Θρησκευμάτων για την τραγωδία στο δημοτικό σχολείο στις Σέρρες, με ένα παιδί νεκρό και άλλα δύο τραυματισμένα, αναφέροντας ότι «θα αποδοθούν ευθύνες».

Ήδη ξεκίνησε η έρευνα για τους λόγους που προκάλεσαν την τραγωδία στο δημοτικό σχολείο στις Σέρρες, με την έκρηξη στο λεβητοστάσιο που σκότωσε ένα παιδί και τραυμάτισε άλλα δύο, όπως αναφέρουν τα υπουργεία στην ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση των υπουργείων Εσωτερικών και Παιδείας και Θρησκευμάτων:

«Η τραγική απώλεια του μικρού μαθητή στις Σέρρες μας έχει συγκλονίσει. Η σκέψη μας είναι στους γονείς και την οικογένειά του, καθώς και στις οικογένειες των παιδιών που τραυματίστηκαν. Είμαστε σε επικοινωνία με τον αρμόδιο για τη λειτουργία του σχολείου Δήμο για να διερευνηθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διερευνηθούν τα αίτια της τραγικής απώλειας και να αποδοθούν ευθύνες».




Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...