A-sosNews

Κοινωνία"

Σταντάρ Λιέγης – Ολυμπιακός 3-3: Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις! Ζωγράφισε ο Μαρσέλο με δύο ασίστ σε δύο λεπτά!



Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με τη Σταντάρ Λιέγης σ’ ένα χορταστικό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στη Μαρμπέγια. Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Μαρσέλο με δύο ασίστ σε δύο λεπτά.



Ο Ολυμπιακός έδωσε το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί ισπανικού εδάφους, με τον Μίτσελ να κάνει αρκετές δοκιμές και να βλέπει την ομάδα να σημειώνει τρία γκολ, αλλά να δέχεται και τρία τέρματα.

Η Σταντάρ Λιέγης άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με τον Ντάβιντα, με τον Ελ Αραμπί να ισοφαρίζει στο 58′, έπειτα από ασίστ του Βρουσάι.

Οι Βέλγοι πέρασαν ξανά μπροστά με τον Όιο στο 64′. Ωστόσο ο Μαρσέλο τροφοδότησε τους Μπακαμπού και Ελ Αραμπί στο 74′ και στο 76′ αντίστοιχα για την προσωρινή ανατροπή (2-3). Ο Βραζιλιάνος σταρ έδωσε δύο ασίστ σε δύο λεπτά, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Στο 90′ ο Όιο έφερε εκ νέου την ισορροπία, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Ρέτσος, Ντόι (39′ Μπουχαλάκης), Βρουσάι, Εμβιλά, Κασάμι, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ροντρίγκες, Μπιέλ.

Στο β’ μέρος έπαιξαν οι: Αραμπί, Χάμες Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Κρίστινσον, Μαρσέλο, Καλογερόπουλος, Μπακαμπού, Φορτούνης, Ανδρούτσος.

ΣΤΑΝΤΑΡ: Μποντάρ, Μποπέ, Τσίμιροτ, Λαΐφης, Φόσεϊ, Ντόνουμ, Αλζάτε, Μπαλικβίσα, Νταβίντα, Ζιάνι, Πέριτσα


Σταντάρ Λιέγης – Ολυμπιακός 3-3: Ζωγράφισε ο Μαρσέλο με δύο ασίστ σε δύο λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...