A-sosNews

Κοινωνία"

Ανθρωποκυνηγητό για τη λησταρχίνα της Ρόδου! Του έκανε οτοστόπ και τον λήστεψε με τη βοήθεια του συνεργού της!

Ρόδος: Ληστεία με οτοστόπ – Γυναίκα «δηλητήριο» του είπε 6 λέξεις και  γρήγορα πέρασε στο παρασύνθημα

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για τη ληστεία που ξεκίνησε με οτοστόπ. Η Ρόδος περιμένει την ολοκλήρωσή της, για να φανούν ποιοι κρύβονταν πίσω από το χτύπημα…

Ανάστατη η Ρόδος από την άγρια ληστεία που σημειώθηκε σε δρόμου του νησιού. Ένα χτύπημα που ξεκίνησε από το οτοστόπ που έκανε η νεαρή γυναίκα. Όπως κατήγγειλε ο οδηγός που όπως αποδείχθηκε, έκανε το λάθος να σταματήσει, η λησταρχίνα μπήκε στο αυτοκίνητο και κάθισε στη θέση του συνοδηγού. Πολύ γρήγορα ο συνεργός της, του έκλεισε τον δρόμο με το αυτοκίνητο που οδηγούσε και η νεαρή του επιτέθηκε. Βούτηξε τα χρήματα που είχε πάνω του και οι δυο τους εξαφανίστηκαν. Την ώρα της ληστείας, ο συνεργός της δράστιδας, έκανε στον 76χρονο κεφαλοκλείδωμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, "την 30ή Νοεμβρίου 2022 στις 18:00 καταγγέλθηκε στο ΑΤ Ιαλυσού από τον 76χρονο, κάτοικο Μαριτσών, ότι στις 14.45 της ίδιας ημέρας, ενώ εκινείτο με το αυτοκίνητό του επί επαρχιακής οδού Καλαμώνα – Μαριτσών, άγνωστη γυναίκα που ήταν πεζή του έκανε οτοστόπ να σταματήσει.

Οταν ακινητοποίησε το όχημά του η γυναίκα μπήκε στη θέση του συνοδηγού και του είπε «έλα να με πας στο χωριό».
Εκείνη τη στιγμή, όπως περιέγραψε, έτερο όχημα κόκκινου χρώματος σταμάτησε μπροστά στο όχημά του, η γυναίκα τον έσπρωξε πίσω στο κάθισμα του αυτοκινήτου και ταυτόχρονα άγνωστος άνδρας τον έπιασε με κεφαλοκλείδωμα ακινητοποιώντας τον.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, ο 76χρονος περιέγραψε πως η γυναίκα ψάχνοντας τις τσέπες από τα ρούχα του, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ ενώ ακολούθως επιβιβάστηκαν και οι δύο δράστες στο κόκκινο αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...