A-sosNews

Κοινωνία"

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ ανακάλυψε στην Ισπανία το νέο Καμαρά!


Αισιόδοξα μηνύματα για το δεύτερο μισό της σεζόν άφησε ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό κόντρα στη Χάντερσφιλντ. Ο Μίτσελ αξιοποίησε το παιχνίδι δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν ήταν στο βασικό ροτέισον της ομάδας.

Ένας από εκείνους που πήραν την ευκαιρία τους ήταν και ο Ντιντιέ Σαμασέκου. Ο 26χρονος αμυντικός χαφ, που αγωνίζεται δανεικός από τη Χοφενχάιμ, δεν έχει προς το παρόν ανταποκριθεί στις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί με τον ερχομό του.

Βέβαια, είχε και δύσκολο έργο μπροστά του καθώς στη θέση του παίζει ο αμετακίνητος Εμβιλά. Το μεγάλο μειονέκτημα του Σαμασέκου σε σχέση με τον Γάλλο, είναι η δυσκολία του στο να μετακινήσει σωστά και με ακρίβεια τη μπάλα. Αυτό το διέγνωσε αμέσως ο Μίτσελ, κάτι που τον έκανε διστακτικό απέναντι στον παίκτη από το Μάλι.

Όμως ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζοντας την αξία του Σαμασέκου, που αποδεδειγμένα είναι παίκτης Μπουντεσλίγκα, δεν θέλει να τον «κάψει». Έτσι λοιπόν, στο πρόσφατο φιλικό, τον χρησιμοποίησε για 60 λεπτά μπροστά από τον Κασάμι. Σαν «8αρι» τύπου Μαντί Καμαρά δηλαδή. Με αυτό το τρόπο ο Μίτσελ θέλει να αυξήσει το πρες ψηλά, προς τη περιοχή των αντιπάλων.

Τα δείγματα που έδειξε ο 26χρονος χαφ ήταν θετικά. Όμως ακόμα χρειάζεται προσπάθεια από τον ίδιο ώστε να καταφέρει να ανταποκριθεί στα ζητούμενα του προπονητή του.

Άλλωστε η προετοιμασία επί ισπανικού εδάφους είναι η (ίσως) τελευταία ευκαιρία για κάποιους στον Ολυμπιακό…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...