A-sosNews

Κοινωνία"

ΟΥΤΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ.... ΣΑΪΝΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ! Ο Πλεύρης θα βάλει πρόστιμο στον Μπισμπίκη και τη Βανδή, επειδή τον είδε σε φωτογραφία να καπνίζει!



Για να καταλάβετε πόσο σπουδαίο υπουργό Υγείας διαθέτουμε και να μη λέτε. Χθες κυκλοφόρησε μία φωτογραφία από το «Εναστρον», το μαγαζί που δουλεύει η Δέσποινα Βανδή (και οι Μέλισσες). Τη φωτογραφία τη βλέπετε. Η Δέσποινα κοιτάει με λατρεία τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη (είναι ζευγάρι ως γνωστόν) και προφανώς του αφιερώνει κάποιο άσμα.

Ο Μπισμπίκης είναι όρθιος μπροστά της και τραγουδάει μαζί της. Αλλά, λογικά, μάλλον καπνίζει. Κρατάει τσιγάρο, έτσι φαίνεται τουλάχιστον. Αυτό απαγορεύεται.

Κι εδώ λοιπόν σκάει ο Θάνος Πλεύρης, ο άτεγκτος Θάνος Πλεύρης. Και μας ανακοινώνει ότι θα βάλει πρόστιμο και στον ηθοποιό και στο «Εναστρον»! Μιλάμε για αυθεντική φαρσοκωμωδία, επιθεώρηση, Δελφινάριο.

Έγραψε λοιπόν στο Twitter ο υπουργός Υγείας: «Επειδή ο αντικαπνιστικός νόμος και ισχύει και εφαρμόζεται ήδη, με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ».

Μιλάμε οι τύποι είναι αστείοι. Πώς θα αποδείξει ότι αυτό που κρατάει ο Μπισμπίκης είναι τσιγάρο; Κι αν είναι τσιγάρο αλλά δεν το έχει ανάψει; Και το «Εναστρον» πού το γνωρίζει; Τα πρόστιμα μπαίνουν από επιτόπιους ελέγχους όχι από φωτογραφίες. Οι άνθρωποι πουλούν ανέξοδο ηρωισμό και κούφια αριστεία. Το σημαντικό της βραδιάς πάντως δεν ήταν το τσιγάρο, αλλά η μεγάλη καλλιτεχνική σύμπραξη Βανδή μαζί με Βίσση στην ίδια σκηνή. Αλλά ο Θάνος Πλεύρης βλέπετε είναι της... ποιότητας.

Πως κατάφερε και έκανε τέτοιες επιλογές ο Μητσοτάκης είναι απορίας άξιον! Κι όμως επιμένει να στηρίζει όλους αυτούς που τον έχουν φέρει μια ανάσα από τον... ΣΥΡΙΖΑ!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...