A-sosNews

Κοινωνία"

Καιρός – Αριδαία: Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη (24/01) λόγω σφοδρής κακοκαιρίας(βίντεο)


Καιρός – Αριδαία: Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη (24/01) λόγω σφοδρής κακοκαιρίας

Τεράστια προβλήματα προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε και συνεχίζει να πλήττει την περιοχή του δήμου Αλμωπίας και συγκεκριμένα την Αριδαία. Για λόγους ασφαλείας δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη (24.01.2023) τα σχολεία.

Τουλάχιστον 83 κλήσεις έγιναν στην πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων από σπίτια και ισόγεια καταστήματα στην Αριδαία εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας. Τα οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας βρίσκονται επί ποδός ώστε μεταφέρονται από το ένα περιστατικό στο άλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, τις πληγείσες περιοχές επισκέφθηκε ο δήμαρχος Αλμωπίας, Χρήστος Μπάτσης, ο οποίος με ανακοίνωση ανέφερε πως τα σχολικά συγκροτήματα θα παραμείνουν την Τρίτη, 24 του μήνα, κλειστά.

Επίσης, η αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Πολυξένη Νάνου, σημείωσε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες θα συνεχίσουν να είναι σε επιφυλακή όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Μια απέραντη λίμνη το γήπεδο του Αλμωπού

Στο μεταξύ, ανυπολόγιστη είναι η ζημιά που έχει προκαλέσει η έντονη βροχόπτωση στο γήπεδο του ιστορικού Αλμωπού Αριδαίας, ομάδας που αγωνίζεται στη Superleague 2.

Όπως είπε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, η ζημιά που έχει προκληθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις μοιάζει ανυπολόγιστη:

«Τα πάντα έχουν πλημμυρίσει. Ο αγωνιστικός χώρος, τα αποδυτήρια, ακόμη και τα γραφεία της ομάδας όπου στεγάζονται στις εγκαταστάσεις. Είχαμε έντονο πρόβλημα που προέκυψε από τα φρεάτια καθώς βγαίνει νερό σαν σιντριβάνι ακόμη και από τους νιπτήρες».

Βίντεο από το πλημμυρισμένο γήπεδο του Αλμωπού Αριδαίας: 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...