A-sosNews

Κοινωνία"

Καμένα Βούρλα: Επέζησε 3 μέρες πεσμένη και παγιδευμένη στο μπάνιο του σπιτιού της


Καμένα Βούρλα: Επέζησε 3 μέρες πεσμένη και παγιδευμένη στο μπάνιο του σπιτιού της

Η γυναίκα στα Καμένα Βούρλα διασώθηκε τρεις μέρες μετά το ατύχημα στο μπάνιο του σπιτιού της. Η παρατηρητικότητα ενός γείτονα έδωσε τέλος στο δράμα της…

Η άτυχη γυναίκα έπεσε στο μπάνιο του σπιτιού της, στα Καμένα Βούρλα και καθώς ήταν μόνη στο σπίτι δεν μπορούσε να σηκωθεί. Παρά τις προσπάθειες και παρά τις φωνές της, κανείς δεν έσπευσε για βοήθεια. Η ίδια αναγκάστηκε να μείνει στο σημείο νηστική και εξουθενωμένη για τρεις ολόκληρες μέρες. Οι προσευχές της για βοήθεια εισακούστηκαν το πρωί, όταν άκουσε τα κλειδιά να ανοίγουν την πόρτα του σπιτιού της.

Η παρατηρητικότητα και το ενδιαφέρον του Προέδρου Κοινότητας στα Καμένα Βούρλα, Δημήτρη Καραμανώλη, έσωσε τη ζωή ηλικιωμένης γυναίκας, που μένει μόνη της στην όμορφη Λουτρόπολη. Ο κ. Καραμανώλης παρατήρησε ότι το φως στο σπίτι της γυναίκας δεν άναψε τη Δευτέρα το βράδυ και το πρωί της Τρίτης άρχισε να ρωτά τους γείτονες αν είχαν δει την ηλικιωμένη.

Διαπίστωσε ότι το ψωμί που της είχαν πάει δεν το είχε πάρει μέσα, ενώ επικοινώνησε με συγγενείς της που επιβεβαίωσαν ότι δεν είχαν νέα της από το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, αλλά δεν είχαν ανησυχήσει καθώς πολλές φορές δεν άκουγε το τηλέφωνο και επικοινωνούσε εκείνη στη συνέχεια μαζί τους.

Ο πρόεδρος ειδοποίησε αμέσως το ΑΤ Καμένων Βούρλων, αστυνομικοί του οποίου έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο και με τη βοήθεια κλειδαρά, κατάφεραν να βρουν τρόπο να μπουν μέσα. Τότε ήταν βέβαιοι ότι η ηλικιωμένη είχε πεθάνει αιφνίδια και περίμεναν να επιβεβαιώσουν το μοιραίο.

Με μεγάλη τους χαρά όμως διαπίστωσαν ότι η ηλικιωμένη ήταν πεσμένη στο μπάνιο της και ευτυχώς ζωντανή. Η γυναίκα είχε κατορθώσει να επιζήσει, πεσμένη από το Σάββατο στο πάτωμα, από όπου αδυνατούσε να καλέσει σε βοήθεια.

Για τρεις ολόκληρες ημέρες παρέμεινε εκεί μόνη και αβοήθητη, νηστική και μέσα στο κρύο, αλλά κατόρθωσε να επιζήσει. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων για τις απαραίτητες εξετάσεις και νοσηλεία αν χρειαστεί, προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις της.

Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...