A-sosNews

Κοινωνία"

Πειραιάς: Χειροπέδες σε πέντε άτομα - μεταξύ τους 4 ανήλικοι - που ξυλοκόπησαν 41χρονο για να του πάρουν το κινητό


Συλλήψεις τριών ατόμων και στον Ασπρόπυργο, καθώς είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια, κάνναβη και μια φωτοβολίδα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το βράδυ της Τετάρτης στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) 5 ημεδαποί εκ των οποίων 4 ανήλικοι, για ληστεία σε βάρος 41χρονου αλλοδαπού.

Ειδικότερα, οισυλληφθέντες από κοινού με άγνωστα άτομα που αναζητούνται, προσέγγισαν 41χρονο αλλοδαπό και χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο, τον ακινητοποίησαν και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Σε άλλο σημείο, στον Ασπρόπυργο, συνελήφθησαν, επίσης το βράδυ της Τετάρτης από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης 3 ημεδαποί, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για παράβαση των νόμων περί όπλων, περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δύο μαχαίρια, μικροποσότητα κάνναβης και φωτοβολίδα χειρός.

Για τα συγκεκριμένα περιστατικά επιλήφθηκαν προανακριτικά το Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου και το Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...