A-sosNews

Κοινωνία"

Καλαμάτα: Ταυτοποιήθηκε και δεύτερος δράστης μετά τη σύλληψη υπόπτου για τη δολοφονία του 47χρονου "Αμερικάνου"


Πιθανόν είναι αυτός που πυροβόλησε 

Σε προσαγωγή και σύλληψη αλβανικής καταγωγής άνδρα προχώρησε η Αστυνομία για τη δολοφονία του 47χρονου στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έχει ταυτοποιηθεί και ο δεύτερος δράστης, ομοεθνής του υπόπτου που κρατείται.

Ο νεαρός που συνελήφθη ήταν, σύμφωνα με την αστυνομία, συνοδηγός στο όχημα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο συνεργός του, οδηγός του οχήματος και πιθανόν αυτός που πυροβόλησε τον 47χρονο, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Η αστυνομία έχει εδώ και δύο ημέρες, εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δυο ατόμων που πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 47χρονο άνδρα στο κέντρο της Καλαμάτας, το πρωί της Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα, που ήταν γνώριμο στις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και είχε το παρατσούκλι «Αμερικάνος», έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο, αφού δέχτηκε επίθεση με γροθιές και ύστερα πυροβολισμό σε αρτηρία πίσω από το γόνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...