A-sosNews

Κοινωνία"

Αυτοκράτορας στην Πόλη ο Ολυμπιακός! Ταπείνωσε τους Τούρκους της Φενέρ με 93-73 και έμεινε μόνος στην κορυφή!

 


Ενας υπέροχος και απίστευτος Ολυμπιακός άλωσε την Κωνσταντινούπολη και διέλυσε την Φενέρμπαχτσέ του Ιτούδη με 93-73. Οι ερυθρόλευκοι επέβαλαν από την αρχή του αγώνα τον τρελό ρυθμό τους, έκλεισαν απίστευτα τους διαδρόμους στην άμυνα και δεν επέτρεψαν ποτέ στους Τούρκους να σηκώσουν κεφάλι.

Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν χωρίς τους Σλούκα και Πίτερς, οι παίκτες του Μπαρτζώκα έπαιξαν καθολικό μπάσκετ, είχαν σοβαρότητα και στα τέσσερα δεκάλεπτα και ακόμα όταν οι γηπεδούχοι μείωσαν τη διαφορά στους 13 πόντους βρήκαν τους τρόπους να την αυξήσουν εκ νέου και να τελειώσουν σαν σε προπόνηση το παιχνίδι. 

Για μια ακόμη φορά κανείς παίκτης από την ομάδα του Πειραιά δεν υστέρησε. Οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 15-7, ενώ από την άλλη η ομάδα του Ιτούδη υποχώρησε στο 13-9.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ο Παπανικολάου με 21 πόντους αλλά κορυφαίος του παρκέ ο Κάναν 20 πόντους με 6/9 τρίποντα και πέντε ριμπάουντ! Απ’ την τουρκική ομάδα ξεχώρισαν οι Γκούντουριτς (24 π.) και Μαχμούτογλου (14 π.).



Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...