A-sosNews

Κοινωνία"

Βόλος: Οικογενειακό δράμα με τον γιο να σακατεύει στο ξύλο τη μητέρα του


Βόλος: Οικογενειακό δράμα με τον γιο να σακατεύει στο ξύλο τη μητέρα του

Μάνα και γιος βρέθηκαν απέναντι στα δικαστήρια. Ο ξυλοδαρμός της γυναίκας προκάλεσε θλίψη στους στενούς συγγενείς της, που όπως φαίνεται γνωρίζουν το δράμα που περνάει στον Βόλο

Η μάνα φιλοξενεί τον γιο της και τα παιδιά που έχει αποκτήσει. Η συμβίωση είναι επεισοδιακή με αλλεπάλληλους ξυλοδαρμούς και άγριες σκηνές. Αιτία όπως φαίνεται το αλκοόλ και η εξάρτηση του 42χρονου. Την τελευταία φορά όμως τα πράγματα ξέφυγαν ακόμα περισσότερο. Ο γιος άρχισε να κλωτσάει τη μητέρα του, μέχρι τη στιγμή που εκείνη κατέρρευσε μπροστά του, μέσα στο σπίτι. Οι δυο τους, λίγες ώρες μετά, βρέθηκαν απέναντι στα δικαστήρια.

Μάνα και γιός κατέληξαν χθες Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στα δικαστήρια, με τον δεύτερο να κατηγορείται για επίθεση και την 61χρονη μητέρα του, να ζητάει προστασία. Ο 42χρονος επιτέθηκε χθες με βαναυσότητα στην 61χρονη μητέρα του, στο σπίτι της οποίας είναι φιλοξενούμενος μαζί με την οικογένειά του.

Το αλκοόλ έχει δημιουργήσει ένα αρρωστημένο οικογενειακό περιβάλλον όπου ο 42χρονος χρησιμοποιεί βία, σε σημείο που η μητέρα του να τον καταγγείλλει καθώς στην τελευταία του επίθεση, ήταν εκτός εαυτού και την κλωτσούσε.

Σύμφωνα με το gegonota.news, στο δικαστήριο προτάθηκε χθες να υπάρξει ποινική διαμεσολάβηση και ο 42χρονος ζήτησε αναβολή. Η ποινική δίωξη αποσύρθηκε για να εξελιχθεί η διαδικασία της διαμεσολάβησης και εάν υπάρξει αποτυχία θα καθίσει σήμερα το μεσημέρι στο εδώλιο.

Το δικαστήριο ωστόσο αποφάσισε να κρατηθεί ο 42χρονος χθες για να μην επιστρέψει σπίτι, μέχρι να διευθετηθούν οι διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...