A-sosNews

Κοινωνία"

Κρήτη: Διαρρήκτες χτύπησαν και ψέκασαν με σπρέι ηλικιωμένη στα Χανιά


Οι δράστες ερεύνησαν ανενόχλητοι όλο το σπίτι

 και άρπαξαν τα χρυσαφικά της 74χρονης και

 μετρητά ύψους 1.000 ευρώ

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η νέα χρονιά για μια 74χρονη γυναίκα που ζει μόνη στην κοινότητα Κουνουπιδιανά των Χανίων, καθώς τη νύχτα της Δευτέρας βρέθηκε ανυπεράσπιστη στα χέρια κακοποιών οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι της και την κακοποίησαν για να τη ληστέψουν.

Ήταν γύρω στις 10.30΄τη νύχτα όταν οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν την μπαλκονόπορτα του καθιστικού και εισέβαλαν στο σπίτι αιφνιδιάζοντας την άτυχη 75χρονη. Αμέσως την χτύπησαν και στην συνέχεια την ψέκασαν με ένα σπρέι, πιθανότατα πιπεριού, ώστε να την ακινητοποιήσουν και να την αναγκάσουν να μην βάλει τις φωνές καλώντας σε βοήθεια.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε αργότερα στην Αστυνομία η ηλικιωμένη γυναίκα, οι δράστες ερεύνησαν ανενόχλητοι όλο το σπίτι και άρπαξαν τα χρυσαφικά της και μετρητά ύψους 1.000 ευρώ, που είχε κρυμμένα για ώρα ανάγκης. Στη συνέχεια, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να αντιληφθεί αν είχαν αφήσει απ' έξω κάποιο όχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...