A-sosNews

Κοινωνία"

Ηράκλειο: Γεμάτο ναρκωτικά το αυτοκίνητο που μετέφερε όχημα οδικής βοήθειας – Τρεις οι συλλήψεις


Ηράκλειο: Γεμάτο ναρκωτικά το αυτοκίνητο που μετέφερε όχημα οδικής βοήθειας – Τρεις οι συλλήψεις

Στη σύλληψη τριών ανδρών στο Ηράκλειο, εκ των οποίων δυο Έλληνες και ένας αλλοδαπός, που κατηγορούνται για τα κατά περίσταση αδικήματα της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και περί όπλων, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Η σύλληψή τους χθες το βράδυ (23-01-2023), έγινε στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο 31χρονος Έλληνας να επιβαίνει σε όχημα ιδιοκτησίας 44χρονου επίσης Έλληνα, με τον οποίο πήγαιναν σε περιοχή του Ηρακλείου όπου ανέμεναν όχημα οδικής βοήθειας.

Στο όχημα οδικής βοήθειας που μετέφερε το ΙΧΕ ιδιοκτησίας του 31 χρόνου, επέβαινε ως συνοδηγός 23χρονος αλλοδαπός. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, πραγματοποίησαν έλεγχο στους Έλληνες και στον αλλοδαπό καθώς και στα οχήματα, εντοπίζοντας στο όχημα του 31χρονου, 12 κιλά και 840 γραμμάρια κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 449,2 γραμμάρια κάνναβης, 36 φυσίγγια, 4 κινητά τηλέφωνα και ζυγαριά ακριβείας. Η προανάκριση διενεργείται συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...